NoiseR Vloženo 23. Září 2006 Vloženo 23. Září 2006 Ahoj, nema nekdo tip, jak nejak dostelovat zamek vika motoru, vzdycky si na tom zacvicim, kdyz to zaviram Vubec to nechce zapadnout, jakoby to peruje - v nastaveni sroubovacich dorazu na krajich to neni, uz jsem je zkousel dat na nejmin a porad stejny, absolutne treba nezavru kapotu pustenim z vetsi vysky, proste se propruzi a nezapadne. Diky moc. Citovat
TiGeRZ Vloženo 23. Září 2006 Vloženo 23. Září 2006 Ja som mal tiez podobny problem. Povolil som ten uchytovaci mechanizmus (4 sroby) a zdvihol kusok hore. Kapotu jemne polozim a jemnym stiskom sa zacvakne Citovat
NoiseR Vloženo 23. Září 2006 Autor Vloženo 23. Září 2006 Ja som mal tiez podobny problem. Povolil som ten uchytovaci mechanizmus (4 sroby) a zdvihol kusok hore. Kapotu jemne polozim a jemnym stiskom sa zacvakne Tim myslis ten mechanismus, co je dole na aute, ne na kapote? Ja ted koukal, ze ten kus, co mam na kapote je celkem doste vlevo, ze bych ho soupnul kousek, ale nevedel jsem, ze se da hybat se spodkem... Citovat
TiGeRZ Vloženo 23. Září 2006 Vloženo 23. Září 2006 Ja som mal tiez podobny problem. Povolil som ten uchytovaci mechanizmus (4 sroby) a zdvihol kusok hore. Kapotu jemne polozim a jemnym stiskom sa zacvakne Tim myslis ten mechanismus, co je dole na aute, ne na kapote? Ja ted koukal, ze ten kus, co mam na kapote je celkem doste vlevo, ze bych ho soupnul kousek, ale nevedel jsem, ze se da hybat se spodkem... nie na kapote na aute. Citovat
NoiseR Vloženo 24. Září 2006 Autor Vloženo 24. Září 2006 Tak nakonec pomohlo jen posunuti toho kusu na kapote, je to mnohem lepsi, odpoledne zkusim jeste kousicek soupnout ten spodek na aute, ale bojim, aby to nedopadlo tak, ze bude kapota pri zavreni moc vysoko nad svetlama - ze by pak na krajich nelicovala s blatnikem... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.