general stokurev Vloženo 8. Březen 2016 Sdílet Vloženo 8. Březen 2016 (editace) auto mám po výmene zdvihátok, po poskladaní ale tesnenie vek ventilov prepúšťa olejmechanik ma varoval po rozobratí, že tesniaca guma veka je poškodená, vrajsa táto závada dá odstrániť len kompletnou výmenou veka, tesnenie vraj prehliníkové veko nie je samostatne dostupné (súčasťou nového veka je aj tesnenie)http://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/038103469f-veko-hlavy-valcov-1-9tdi-oe-3803.htmlmne je ale blbé dávať 120 € za niečo, čo vlastne sčasti ani nepotrebujem, to sompovedal aj mechanikovi, ktorý povedal, že OK, že to skúsi pretmeliť, čo nepomohlopo dlhom hľadaní som našiel, že tesnenie existuje a majú ho v jednom obchode v CZ,mechanik ale tiež spomínal, že vymeniť ho bude problém, lebo je nejako lepené dotoho veka a že tým pádom nejde samostatne vymeniťskutočne nejde vymeniť? načo by ho potom vyrábali a predávali takto osobitne?za odpoveď ďakujem edit: ešte jedna otázka - k môjmu mechanikovi je tak trochu dlhá čakacia doba, zvládne výmenu tohto tesnenia alebo veka aj amatér? momentový kľúč mám Editováno: 8. Březen 2016, autor: general stokurev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos J Vloženo 12. Březen 2016 Sdílet Vloženo 12. Březen 2016 Zdravim,tak tento prolem jsem dnes resil take,to tesneni jsem objednal u Auto Rykl za 500 kc to stare je tam nalepene a drzi to tam fest ale da se to dostat dolu pak poradne odmastit, maznul jsem to sekundovim lepidlem priplacl tesneni k viku a pridelal.Projel sem to a v pohode, tak se toho neboj a udelej to nic na tom neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
general stokurev Vloženo 10. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 ja som radšej kúpil cez bazár v podstate za babku, bolo tam dobré tesnenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.