LukasV1 Vloženo 11. Březen 2016 Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 Řešil už někdo instalaci subwooferu k origo sound systému ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasV1 Vloženo 16. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 Tak abych si sám odpověděl. Pro zapojení zesilovače + subwooferu je nutno použit HI-LO převodník. Nejprve jsem zakoupil tento http://www.ahifi.cz/sinus-live-hl-406.html - ale kvalitou zvuku,možnosti regulace a následného praskání v SW hrůza Na doporučení jsem objednal tento http://www.soundshop.cz/7513-helix-aac.html - výborná kvalita zvuku, spínaný výstup remote. Pro vozidla, které mají soundsystém je nutno tyto převodníky zapojit až za zesilovačem ! Já tedy zapojil napětí do převodníku + signály do převodníku přímo u zesilovače a táhl to prahem dozadu. Převodník jsem zapojil na zadní reproduktory, tudíž když si stáhnu zadní repro, tak SW přestává hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasV1 Vloženo 16. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro-jk Vloženo 22. Červen 2018 Sdílet Vloženo 22. Červen 2018 Proč nepřipojit subwooferový zesilovač paralelně na linkovou úroveň při vstupu sound-systémového zesilovače bez HI-LO převodníku? Připadá mi to rozumnější než na výkonový výstup. Je s tím nějaký problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 23. Červen 2018 Sdílet Vloženo 23. Červen 2018 (editace) Pretoze, ak som to spravne pochopil, tak pri Skoda SS ide do vstupu nie linkovy signal, ale CAN signal. Preto je okrem ineho trosku problem vymenit Columbus za 3rd party radio (ide to, ale potrebujes k tomu prevodnik). Editováno: 23. Červen 2018, autor: Martttin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dinoghost Vloženo 25. Únor 2021 Sdílet Vloženo 25. Únor 2021 Ahoj, máte někdo k této kabeláži wiring manual? Nemohu ho najít a nevím, které z kabelů jsou + a - na levé a pravé zadní repráky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.