LukasV1 Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Řešil už někdo instalaci subwooferu k origo sound systému ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukasV1 Posted March 16, 2016 Author Share Posted March 16, 2016 Tak abych si sám odpověděl. Pro zapojení zesilovače + subwooferu je nutno použit HI-LO převodník. Nejprve jsem zakoupil tento http://www.ahifi.cz/sinus-live-hl-406.html - ale kvalitou zvuku,možnosti regulace a následného praskání v SW hrůza Na doporučení jsem objednal tento http://www.soundshop.cz/7513-helix-aac.html - výborná kvalita zvuku, spínaný výstup remote. Pro vozidla, které mají soundsystém je nutno tyto převodníky zapojit až za zesilovačem ! Já tedy zapojil napětí do převodníku + signály do převodníku přímo u zesilovače a táhl to prahem dozadu. Převodník jsem zapojil na zadní reproduktory, tudíž když si stáhnu zadní repro, tak SW přestává hrát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukasV1 Posted March 16, 2016 Author Share Posted March 16, 2016 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro-jk Posted June 22, 2018 Share Posted June 22, 2018 Proč nepřipojit subwooferový zesilovač paralelně na linkovou úroveň při vstupu sound-systémového zesilovače bez HI-LO převodníku? Připadá mi to rozumnější než na výkonový výstup. Je s tím nějaký problém? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martttin Posted June 23, 2018 Share Posted June 23, 2018 (edited) Pretoze, ak som to spravne pochopil, tak pri Skoda SS ide do vstupu nie linkovy signal, ale CAN signal. Preto je okrem ineho trosku problem vymenit Columbus za 3rd party radio (ide to, ale potrebujes k tomu prevodnik). Edited June 23, 2018 by Martttin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinoghost Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Ahoj, máte někdo k této kabeláži wiring manual? Nemohu ho najít a nevím, které z kabelů jsou + a - na levé a pravé zadní repráky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts