supersoptik Vloženo 13. Březen 2016 Sdílet Vloženo 13. Březen 2016 (editace) Ahoj. Třeba se někomu bude hodit návod na výměnu GPS antény na Škodě Superb II combi. Demontáž: 1. sundání gumového těsnění kufru 2. sundání obou plastových boků obr. 2 + 4 - dost drží a je potřeba velikou sílu, aby vyskočili zobáčky z karosérie 3. odsunití stropnice od střechy - drží u hrany kufru na dvou suchých zipech, které stačí od sebe odsunout a já jsem si tento prostor vyplnil vysokou houbou na mytí auta, abych si zvětšil přístup mezi stropnici a střechou 4. rozpojení konektoru GPS antény 5. povolení matice antény - myslim si, že klíč 22 a já volil ořech a ráčnu (mimochodem, byla u mě úplně povolená - stáří auta 5 let a proto pod ní zatekla voda a přestala fungovat) 6. vysunutí antény nahoru přes střechu Montáž: 1. očištění střechy v místě antény (já použil ředidlo) 2. zasunutí kabelu s konektory skrz díru 3. nasazení antény na střechu (v tuhle chvíli mi musela pomoci žena, jelikož se nedá nedostat na matici a anténu zároveň) 4. nasazení a utažení matice 5. spojení konektrou antény 6. přitlačení stropnice na suché zipy 7. nasazení plastových bočnic - jen na zacvaknutí 8. nasazení těsnění kufru 9. hotovo a test na Columbusu Editováno: 13. Březen 2016, autor: supersoptik 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 13. Březen 2016 Sdílet Vloženo 13. Březen 2016 Děkujeme! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akire1 Vloženo 13. Březen 2016 Sdílet Vloženo 13. Březen 2016 To Supersoptik 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 Výborne! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.