Andrews Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 Poraďte kdo už se zabýval potahy na O2. Jak se sundávají zadní boční "molitany"? Je to jen naražený v nějakým plastu a stačí použít sílu vhodným směrem, nebo je tam jinej fígl? Druhá věc jsou potahy na přední sedáky. Mám potahy od CAPPA "na míru" a nechápu jak mám zajistit přední sedáky když na vnější straně sedadla je ten plast co těsně přiléhá a pod něj se dostat nejde. Jak se to sundává? Připadá mě že to drží za nějaký plastový příchytky, ale nechce se mi to urvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 Já když jsem si uvědomil ten děs, co souvisí s montáží potahů na míru (mám potahy od MADu, píšu o tom v jiném vlákně - "kožené autopotahy") tak jsem si to nechal namontovat v servisu ŠKODA stálo mě to 1300 Kč. Přišlo mi to rozumnější než bych se s tím půl dne vztekal sám. Ono totiž i v servisu je to práce na skoro 3 hodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrews Vloženo 24. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Taky řešení, ale pro servis si nechám techničtější věci. Tohle jsou látkový takže by to mělo bejt o o kousek jednodušší. Ale zeptámse máš zachovanou funkčnost stránky pod sedadlem spolujezdce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 no jak píše Brumla, bylo to v servisu. A na ty zadní boky bohužel taky nemám vystudovanou žádnou školu. Jednou jsem to málem vzteky přelomil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Taky řešení, ale pro servis si nechám techničtější věci. Tohle jsou látkový takže by to mělo bejt o o kousek jednodušší. Ale zeptámse máš zachovanou funkčnost stránky pod sedadlem spolujezdce ? Samozřejmě, stejně tak kapsy na zadních stranách předních opěradel a včetně funkčnosti bočních airbagů (ty potahy jsou schváleny a testovány i pro boční airbagy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 počkej, ale on nemá potahy od Madu jako my. Bůhví, jak to funguje u jiných výrobců. Třeba zrovna ty boční bagy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 AHA! Takže bude dobré zjistit, za se těmi potahy "nezašijí" boční pytle! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrews Vloženo 24. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Funkce bočních airbagů není ovlivněna. CAPPA na to má taky certifikat. Prostě to není sešitý a sou svě látky přes sebe volným překryvem. Údajně je to taký jediný způsob co i škodovka schvaluje. Kapsy, loketka, bederní vše je ok jen ty přední sedadla jsem ještě nevyřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Funkce bočních airbagů není ovlivněna. CAPPA na to má taky certifikat. Prostě to není sešitý a sou svě látky přes sebe volným překryvem. Údajně je to taký jediný způsob co i škodovka schvaluje. Kapsy, loketka, bederní vše je ok jen ty přední sedadla jsem ještě nevyřešil. no to máš asi pravdu, protože mě ty sedáky od Madu taky nějak nesedí. Ty boční plasty tam prostě překáží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaKLE Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Zadní boční molitany jsou nasunutý na háčkách na podběh, stačí vysunout nahoru. Jinak z druhý strany je vidět jak hrozně je to vyrobený . Mě namontovali potahy v servisu tak, že jsem si je musel nasadit sám v klidu doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 to s tebou musím Honzo souhlasit , mám podobnou zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaKLE Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Pár fotek z "odborné" montáže potahů autorizovaným servisem: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaKLE Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 te se nepovedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaKLE Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 a ještě jedna. Tu opěrku jsem dostával z opěradla snad 3/4 hodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaKLE Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 automech nemusí umět číst? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrews Vloženo 25. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2006 To HonzaKLE> ta tohle dokážu i doma Ale teď vážně na ty boční molitany jsem nevyzrál ale už vím že dole to drží na tomhle háčku kterej mi nejde rukou odháknout (skoro bych řek že tam není vůle), možná zejtra kombinačkama. Plast kolem předního sedadla pude IMHO jen po oddělání celýho sedadla a pak nějaký šrouby zespodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Pánové člověk se furt učí jinak jsem postup jak namontovat potahy kompletně popsal na tomle fóru - jen hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Pár fotek z "odborné" montáže potahů autorizovaným servisem: A kolik si za tu prasečinu řekli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrews Vloženo 26. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Pánové člověk se furt učí jinak jsem postup jak namontovat potahy kompletně popsal na tomle fóru - jen hledat. Oki našel jsem : 3. bočnice u zadních sedaček vyndáte: v půlce výšky za ni zatáhnete a vyskočí horní úchyt a pak je trochu sranda se spodním je třeba ho stlačit dolů a trochu jako ze dveří vozu a hurá byly venku. Zpátky při montáži je nutné postupovat taky od spodu. Pozor na plast, který je před úchytem. Ps. důležité je vytáhnout bočnici stejně vysoko jak byla pře montáží jinak se nahoře v úchytu nepřichytí - zase můj postřeh - no prostě počítač je uvnitř jinej... Dobře ráno to zkusím jen nevím táhnout směrem ke dveřím nebo dopředu? To by se mělo povést, ale co stím předním sedadlem? Zatím jsem to napěchoval do mezery mezi plastem a sedadlem snad se to udrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaKLE Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Za "odbornou" montáž si řekli 1000,- Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Pokud půjde můžeš ho nejdřív malinko stlačit dolů, ale není to podmínka a pak tahat ve směru osazení. tj. dopředu. Musíš mít aspoň trochu pootevřené dveře. Když si za něj šáhneš nasaháš ocelový drát za který je nejlépe tahat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 No u tých zadných bočných vankúšom treba mať tak trochu aj štastie. Je to ozaj katastrofa, vybrať to von a bez poškodenia. Tie háčiky sú očividne len zaliate v pene, ktorá tvorí výplň celého dielu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrews Vloženo 1. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Takže abych ukončil debatu co jsem začal přináším alespoň můj návod na ty zadní boky. Taha směrem do interiéru (jak radil ferda) je jedna možnost. Bok se prohne, vrchní háček vyskočí a spodní už jde snadno. IMHO ne optimální. Moje rada je : Odklopit sedák -> rukou zatlačit nahoře směrem dolů co nejvíc to pude a zároveň podebrat rukou bok zhruba v půlce aby se vyklonil směrem do interiéru Vyklouzene jen ten vrchní háček, spodní tam má zarážku a je třeba mu pomoc. Přední sedáky IMHO nejdou kloudně udělat bez demontáže komplet sedadla sundání plastů kolem. Ale pokud člověk hodně pěchuje tak se mi povedlo kousek látky protlačit a pomocí jí pak stáhnout ještě kousek a zajistit. BTW jak inteligentě vkládat obrázky, aby vznikl malej náhled? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Horný som vybral v pohode, ale ten dolný ma poriadne vytrápil. Ešte sa ten háčik v pene aj nejako pootočil, no to bola robota! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.