TomasW Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 Ahoj, mám trošku problém. Po odemknutí auta se mi po chvilce sám otevře kufr a uvnitř se samo rožne kontrolka otevřených dveří. Po zabouchnutí zase po chvilce sám vyskočí a z kufru slyším zvuky, jak když se zámek zavírat, nebo otevírat nebo co já vím takové chrčení. Může to být zámkem? Ten je namontován na spodní části kufru??? Nebo ve dveřích kufru. Díky za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Autoelektro-Mechanik Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 Ano zámek je umístěn v 5tých dveří vadný zámek, nebo mechanizmus zámku vadný servomotorek vádný některý z mikrospínačů vadná kabeláž doporučil bych vyměnit vadný zámek... jinak proměřit mikrospínače, zkontrolovat vedení a konektory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenavesa Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 (editace) Ahoj, mám .............................. Editováno: 24. Říjen 2016, autor: Pawouk Duplicita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Nelze vkládat stejný příspěvek do vícero témat - viz pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenavesa Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 Tomu rozumím a omlouvám se ale jedná se o dva problémy (samovolné otevírání a nefunkčnost otevírání) tak jsem nevěděl do kterého tématu je příspěvek vhodnější. Nicméně řešení asi neexistuje... Všude mi všichni rovnou řeknou vyměnit mikrospínač ale ten byl měněn v autorizovaném servisu a bez výsledku. Zámek nebo spíše jeho aktivní část (servomotorek) funguje protože jinak by se nemohlo stát že se kufr sám otevře nebo jde otevřít normálně spínačem na 5. dveřích. V zimě když byl mráz tak se problém neprojevil ale teď když se oteplilo je to zase to stejné. Zavřu kufr nastoupím zabouchnu dveře kufr se otevře, takto se to může opakovat klidně 5x než se mi podaří se rozjet a stačí třeba sjet z chodníku a kufr se opět sám otevře. Jediné co spolehlivě funguje je zamknout auto zevnitř. Do doby než se zámek zasekne a nereaguje na spínač jen na DO. Kdyby měl někdo nějaký nápad co s tím budu moc vděčný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal787 Vloženo 26. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2019 Ahoj mám stejný problém se stálým otevíráním kufru,kufr po otevření auta se otevře a navíc se zámek stále otvírá nebo zavíra,vyměnil jsem zámek i mikrospínač ,vydrželo to cck týden a pak stejný problém.Jak se ti to povedlo odstranit TomasW?DÍKY ZA INFO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.