stepi.p Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Ahoj, mám SII rv2008 1,8TSI, najeto cca 135 000km. Po studeném startu auta při rozjezdu na cca 1800 otáčkách auto přestane mít výkon (2-3krát cukne) a poté jakoby "vystřelí". Dělá to na dvojku a někdy i na trojku, udělá to vždy jen jednou a během jízdy již ne. Při dalším startu se to neopakuje, jen pokud je auto déle odstavené. Diagnostika žádnou chybu neukazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 zkus jinou naftu, něco podobného jsem také řešil, případně změřit vstřiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepi.p Vloženo 22. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Benzín jsem jiný zkoušel, nalil jsem i aditivum pro vyčištění, ale výsledek žádný :-) Poradí někdo jak změřit vstříky? Mám diagnostiku Vag-Com. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 sorry, přehlídl jsem motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xanell Vloženo 12. Duben 2017 Sdílet Vloženo 12. Duben 2017 Zdravím .....chci se jen zeptat jestli ma třeba někdo nějaký nový poznatky ohledně "cukání" .......ja už to pozoruji na supiku docela dlouho mě to děla cca 2100-2400ot je to takové pohoupání spíš není to vyloženě cukání že by to opravdu zaškubalo autem hodně....je to takový zvláštní dělá my to hlavně na 2st. a je jedno jetli to studeny nebo zahřáté.....mam vyměněný filtry, tankuju 100okt, volej měním častěji, vyčištěné škrt. klapka, ........jezdím spíš krátké trasy město....děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys.cz Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 V 22. 3. 2016 na 8:51, stepi.p napsal: Ahoj, mám SII rv2008 1,8TSI, najeto cca 135 000km. Po studeném startu auta při rozjezdu na cca 1800 otáčkách auto přestane mít výkon (2-3krát cukne) a poté jakoby "vystřelí". Dělá to na dvojku a někdy i na trojku, udělá to vždy jen jednou a během jízdy již ne. Při dalším startu se to neopakuje, jen pokud je auto déle odstavené. Diagnostika žádnou chybu neukazuje. Mě to sem tam udělá to, taky myslám na 2, jako by sešlápnu trošku plyn, auto jako by jen trošku zrychlí a pak strašně rychle asi sepne turbo až to škubne a vystřelí. Dělá to taky jen 2 myslím. A jen náhodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 Koukněte se jakou máte verzi softwaru řj motoru. Viz můj příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xanell Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 (editace) Zkusim se zeptat naposled kdyz jsem byl ve skodovce coz bylo nekdy na podzim tak mi rekli ze novejsi neni.....nevis od kdy je tohle aktualni?? Editováno: 17. Duben 2017, autor: Xanell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 (editace) Od kdy je to aktuální nevím, ale mělo by to údajně být pouze pro manuální převodovku a předokolku. Jedná se o verzi 0050. EDIT: Mělo by to být někdy od roku 2009. Editováno: 18. Duben 2017, autor: Ort Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.