stepi.p Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Ahoj, mám SII rv2008 1,8TSI, najeto cca 135 000km. Po studeném startu auta při rozjezdu na cca 1800 otáčkách auto přestane mít výkon (2-3krát cukne) a poté jakoby "vystřelí". Dělá to na dvojku a někdy i na trojku, udělá to vždy jen jednou a během jízdy již ne. Při dalším startu se to neopakuje, jen pokud je auto déle odstavené. Diagnostika žádnou chybu neukazuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janmatejicek Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 zkus jinou naftu, něco podobného jsem také řešil, případně změřit vstřiky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stepi.p Posted March 22, 2016 Author Share Posted March 22, 2016 Benzín jsem jiný zkoušel, nalil jsem i aditivum pro vyčištění, ale výsledek žádný :-) Poradí někdo jak změřit vstříky? Mám diagnostiku Vag-Com. díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janmatejicek Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 sorry, přehlídl jsem motor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanell Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 Zdravím .....chci se jen zeptat jestli ma třeba někdo nějaký nový poznatky ohledně "cukání" .......ja už to pozoruji na supiku docela dlouho mě to děla cca 2100-2400ot je to takové pohoupání spíš není to vyloženě cukání že by to opravdu zaškubalo autem hodně....je to takový zvláštní dělá my to hlavně na 2st. a je jedno jetli to studeny nebo zahřáté.....mam vyměněný filtry, tankuju 100okt, volej měním častěji, vyčištěné škrt. klapka, ........jezdím spíš krátké trasy město....děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanys.cz Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 V 22. 3. 2016 na 8:51, stepi.p napsal: Ahoj, mám SII rv2008 1,8TSI, najeto cca 135 000km. Po studeném startu auta při rozjezdu na cca 1800 otáčkách auto přestane mít výkon (2-3krát cukne) a poté jakoby "vystřelí". Dělá to na dvojku a někdy i na trojku, udělá to vždy jen jednou a během jízdy již ne. Při dalším startu se to neopakuje, jen pokud je auto déle odstavené. Diagnostika žádnou chybu neukazuje. Mě to sem tam udělá to, taky myslám na 2, jako by sešlápnu trošku plyn, auto jako by jen trošku zrychlí a pak strašně rychle asi sepne turbo až to škubne a vystřelí. Dělá to taky jen 2 myslím. A jen náhodně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ort Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 Koukněte se jakou máte verzi softwaru řj motoru. Viz můj příspěvek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanell Posted April 17, 2017 Share Posted April 17, 2017 (edited) Zkusim se zeptat naposled kdyz jsem byl ve skodovce coz bylo nekdy na podzim tak mi rekli ze novejsi neni.....nevis od kdy je tohle aktualni?? Edited April 17, 2017 by Xanell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ort Posted April 18, 2017 Share Posted April 18, 2017 (edited) Od kdy je to aktuální nevím, ale mělo by to údajně být pouze pro manuální převodovku a předokolku. Jedná se o verzi 0050. EDIT: Mělo by to být někdy od roku 2009. Edited April 18, 2017 by Ort Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts