psurn Vloženo 25. Březen 2016 Sdílet Vloženo 25. Březen 2016 Ahoj, zapadla mi zátka o průměru cca 5 cm do A-sloupku, je to ta co je hned nad průchodem svazku dveří. Pokud sundám obložení spodní části A-sl. dostanu se k ní? Nebo jak jinak bych ji mohl vytáhnout? Díky předem za případnou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 29. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Kdyby se stalo někomu něco podobného, tak stačilo odmontovat schránku spolujezdce a za ní je velký otvor, kterým jsem zátku vytáhl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 Přátelé okřídleného šípu, pro: psurn - a co koupit nové a vyměnit i na druhé straně. Já je měl takové shnilé a to je plast. Jak je možné, že ostatní plasty v přírodě vydrží milión let a na našich Fábiích shnijí po pár letech? Asi tutu zátku vyrábí soudruzi z NDR. Ta zapadlá zátka nebude v útrobách vozidla vadit. Ještě pár let a zmizí nadobro. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 31. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Ta původní zátka opravdu nestála za nic, nové jsou již modifikované a jsou o polovinu levnější, mají jiné číslo dílu a doufám že vydrží podstatně víc neboť v tomto místě nejsou ani moc vystaveny vlivům okolního prostředí. Asi by tam zapadlá moc nevadila, ale jsem rád že se mi ji podařilo vytáhnout. Vyměnil jsem obě, druhá byla na tom stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.