heidenreich Vloženo 25. Březen 2016 Sdílet Vloženo 25. Březen 2016 Mám dotaz jestli nemá někdo zkušenosti se ztrácející se kapaliny do ostřikovačů, mám OCT1 r.v. 2003 s xenonama, takže je i větší nádržka myslím že na 7,5l. Děkuji za Vaše podněty.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terenius Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 Buď to teče přímo z motorku ostřikovače (na spodní části nádobky) nebo se Ti někde netěsní hadice nejčastěji pod plastem u čelního skla. Záleží taky na tom jestli se Ti to ztrácí pořád (netěsnost u motorku) nebo jen když spustíš ostřikovač, v tom případě je to netěsnost někde na těch hadicích a není uplně problém najít kde to teče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heidenreich Vloženo 29. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Tak nejspíš to bude u toho motorku, neb se mi to ztrací i když nejezdím :-). Ten motorek se musí nejak přetěsnit dělal to už někdo? moc místa tam není jaký je postup? Díky za Vaše reakce .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 mel jsem na Golfu 4 taky problem s ostrikama a kdyz se mi ztracela kapalina bylo to tim, ze ten motorek byl praskly a teklo to skrz nej. nejlepsi je nekoho posadit do auta a zacit ostrikovat a pozorovat jestli to nekde okolo motorku netece. Btw u dvojkove octavky se mi prodrela jedna hadicka na odstrik celniho skla a hned jsem vedel o co jde ostrik svetel i zadniho skla sel normalne a na predni to strikalo curkem pokud nemas tento problem bude to nekde v tesneni nadobky ostrikovace nebo v motorkach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heidenreich Vloženo 1. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 OK asi to bude tím těsněním u čerpadla nebo čerpadlo samotné. O víkendu bude hezky tak na to mrknu .... Zatím díky za Vaše rady ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terenius Vloženo 1. Duben 2016 Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 Pak dej vedet jak si dopadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.