Publikováno Březen 25, 20169 r Mám dotaz jestli nemá někdo zkušenosti se ztrácející se kapaliny do ostřikovačů, mám OCT1 r.v. 2003 s xenonama, takže je i větší nádržka myslím že na 7,5l. Děkuji za Vaše podněty....
Březen 27, 20169 r Buď to teče přímo z motorku ostřikovače (na spodní části nádobky) nebo se Ti někde netěsní hadice nejčastěji pod plastem u čelního skla. Záleží taky na tom jestli se Ti to ztrácí pořád (netěsnost u motorku) nebo jen když spustíš ostřikovač, v tom případě je to netěsnost někde na těch hadicích a není uplně problém najít kde to teče.
Březen 29, 20169 r Autor Tak nejspíš to bude u toho motorku, neb se mi to ztrací i když nejezdím :-). Ten motorek se musí nejak přetěsnit dělal to už někdo? moc místa tam není jaký je postup? Díky za Vaše reakce ....
Březen 29, 20169 r mel jsem na Golfu 4 taky problem s ostrikama a kdyz se mi ztracela kapalina bylo to tim, ze ten motorek byl praskly a teklo to skrz nej. nejlepsi je nekoho posadit do auta a zacit ostrikovat a pozorovat jestli to nekde okolo motorku netece. Btw u dvojkove octavky se mi prodrela jedna hadicka na odstrik celniho skla a hned jsem vedel o co jde ostrik svetel i zadniho skla sel normalne a na predni to strikalo curkem pokud nemas tento problem bude to nekde v tesneni nadobky ostrikovace nebo v motorkach...
Duben 1, 20169 r Autor OK asi to bude tím těsněním u čerpadla nebo čerpadlo samotné. O víkendu bude hezky tak na to mrknu .... Zatím díky za Vaše rady ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.