Přejít na obsah

Ztrácí se kapalina do ostřikovačů

heidenreich

Doporučené příspěvky

Buď to teče přímo z motorku ostřikovače (na spodní části nádobky) nebo se Ti někde netěsní hadice nejčastěji pod plastem u čelního skla. Záleží taky na tom jestli se Ti to ztrácí pořád (netěsnost u motorku) nebo jen když spustíš ostřikovač, v tom případě je to netěsnost někde na těch hadicích a není uplně problém najít kde to teče.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mel jsem na Golfu 4 taky problem s ostrikama a kdyz se mi ztracela kapalina bylo to tim, ze ten motorek byl praskly a teklo to skrz nej. nejlepsi je nekoho posadit do auta a zacit ostrikovat a pozorovat jestli to nekde okolo motorku netece. Btw u dvojkove octavky se mi prodrela jedna hadicka na odstrik celniho skla a hned jsem vedel o co jde ostrik svetel i zadniho skla sel normalne a na predni to strikalo curkem pokud nemas tento problem bude to nekde v tesneni nadobky ostrikovace nebo v motorkach...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...