KaRLiK99 Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 (editace) Ahoj chlapi. Hledám někoho v Praze kdo by mi připojil moji Octavii II 2004 na Vag za symbolickou cenu? Měl jsem problém se senzorem, tak jsem koupil a vyměnil. Teď si myslím, že odešel další, prohledal všechny a jedno čidlo bylo omotaný páskou ( nějaký umělec přede mnou), bylo úplně rozdrceny. Tak jsem konektor koupil nový ( piny, zátku) a vše jsem si dal zpět dohromady, ale stále to nefunguje. Tak už nevím a potřebují to napíchnout... To samý se zásuvkou, která mi nejde. Pojistku jsem měnil a nic, takže zase Vag. Bydlím na Praze 9 Vysočany...Díky chlapi! Editováno: 31. Březen 2016, autor: Pawouk Upraven název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 Pokud ti nejde v autě 24V tak si pořiď novej měnič bo OII je jen na 12V ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaRLiK99 Vloženo 31. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Někdo má v osobním autě i 24V. Pokud ti nejde 12V u ručky tak hledej pojistku s cigaret okraj to zapalovač. http://forum.skodahome.cz/topic/135340-12v-z%C3%A1suvka-nefunk%C4%8Dn%C3%AD/ Vag Rolbař, Zabiják možná Ferda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaRLiK99 Vloženo 1. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 Díky. Konečně člověk na správným místě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.