Publikováno Duben 5, 20169 r Čau klucí, mám problem bez jakéhokoliv problemu sem postavil auto na parkoviště po tom co jsem ho umyl, auto stojí čumákem do kopce, po třech dnech jsem přišel a nenastartoval, respektive motor točí normálně ale ani neslíbí, vůbec nic... psalo to dvě chyby: 18104 tahle chyba je tam běžně (myslím že kroužek pod volantem) 17055 myslím že to je žhavení prvního válce (po smazání a dalším startování už zpátky nenaskočila) vůbec nevím co se mohlo stát, nafty je čtvrtka nádrže... prosím o radu co s tím..... :-( dík
Duben 5, 20169 r skus skontrolovat klapku na EGRku v zadu mas klapku na zhasinanie motora ci neostala zasekunuta
Duben 6, 20169 r Autor Tak klapku sem zkoušel a nic, je čistá jak dětská prdelka skoro... ale pořád nic.... :-( nějakej jinej nápad??
Duben 7, 20169 r Autor NASTARTOVÁÁÁÁÁNo!!!!Takže tři dny sem zkoušel všecko možný... klapka v sání + celý potrubí a filtr... pak kontrola rozvodů, potom kontrola palivovýho filtru + kontola tandemový pumpy... všecko v cajku.. v měřených hodnotách kontrola snímače otáček motoru (při startování cca 250 ot/min) množství paliva při vstřiku, všecko v pořádku... až dneska sedim v autě a zkoušim ve VAGu všecko možný, až sem se dostal na polohu plynovýho pedálu a nevim proč ale zkusil jsem zastartovat s plnym plynem (jak u trabanta :-) ) a najednou hop a auto naskočilo... a od tý doby už nastartovalo zas pokaždý..... nevim sice co s tim bylo což mě teda pěkně kaká ale doufám, že už to nezažiju.... Díky Fastetovi za radu...
Duben 8, 20169 r Zajimave reseni. Mam presne tento motor, tak to snad nikdy nebudu potrebovat. Dik, ze jsi to sem napsal...
Duben 9, 20169 r Neni zac ja dakujem ze si napisal co si zistil lebo mam pocit ze vela ludi na fore cita pise chce sa radit ale uz spatnu vazbu neda a toto je chyba
Duben 18, 20169 r Autor Zdar chlapy, tak jsem se pídil dál a zjistil jsem, že s největší pravděpodobností mi odchází tandemová pumpa, která asi propouští naftu přes vakuovou pumpu do oleje.... Tím se to celý asi zavzdušnilo (jak jsem stál čumákem dokopce) a jak jsem dal při startu plnej plyn zřejmě se víc otevřely vstřiky a vzduch vyšel (si myslim já) jestli je to vůbec možný.... Každopádně musim teť sledovat hladinu oleje, zdá se mi, že stoupá... :-(
Květen 4, 20169 r Zdar chlapy, tak jsem se pídil dál a zjistil jsem, že s největší pravděpodobností mi odchází tandemová pumpa, která asi propouští naftu přes vakuovou pumpu do oleje.... Tím se to celý asi zavzdušnilo (jak jsem stál čumákem dokopce) a jak jsem dal při startu plnej plyn zřejmě se víc otevřely vstřiky a vzduch vyšel (si myslim já) jestli je to vůbec možný.... Každopádně musim teť sledovat hladinu oleje, zdá se mi, že stoupá... :-( no ak sa ti nestraca voda tak to je dost mozne
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.