Dev.iL Vloženo 10. Května Sdílet Vloženo 10. Května Tak jsem sehnal originál opěrku z bazaru. Jen teda přišla bez šroubů na montáž. Může mi někdo poradit jaké šrouby budou sedět? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 10. Května Sdílet Vloženo 10. Května (editace) Pokud ti jde o ty čtyři šrouby z obrázku na přichycení té rampy, tak tady máš vše na obrázku včetně čísla dílu šroubu ve škodovce s přesným názvem šroubu. Ty origo, ale nejsou zrovna levné, jeden stojí 52,-Kč..což je docela řacha x4. Možná by se daly sehnat nějaké podobné za pár kaček někde v železářství, to už je na tobě. Jinak pokud nemáš tu malou přihrádku, která je taky na fotce vidět, tak ta bude taky třeba, protože tu původní budeš muset vyndat a nahradit ji touhle menší. Editováno: 10. Května, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dev.iL Vloženo 10. Května Sdílet Vloženo 10. Května (editace) Díky. Ta přihrádka by měla být tato že? https://www.www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6v0858373a9b9-vlozka-skoda-37857.html Editováno: 10. Května, autor: Dev.iL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 10. Května Sdílet Vloženo 10. Května ano to je ona, ale pokud máš někde blízko škodovku, tak můžeš objednat tam za myslím 112,- Kč a máš to bez poštovného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dev.iL Vloženo 3. Srpna Sdílet Vloženo 3. Srpna Zdravím, na jaře jsem kupoval z bazaru loketní opěrku na auto škoda rapid/fabia 3. Výslovně jsem se prodejce ptal, jestli bude sedět na fabii 3, což mi potvrdil. Teprve dnes jsme se dostali k montáži a bohužel boční krytky na fabii 3 vůbec nesedí, zůstane mi mezi středovým tunelem a krytkami mezera cca 2cm a vypadá to hrozně. Můžete mi poradit co s tím? Asi jsou jen 2 možnosti a to buď koupit novou opěrku a tuto prodat někomu s Rapidem a nebo koupit jen krytky, což je ale další 1000kc. A můj dotaz zní, budou vůbec kytky sedět na tuto opěrku? Předem děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 3. Srpna Sdílet Vloženo 3. Srpna prodej a kup novou..nové krytky nic nevyřeší..mají jiný profil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dev.iL Vloženo 3. Srpna Sdílet Vloženo 3. Srpna Ajaj, takže to budu muset i znovu vymontovat nebo ta stojna, která se šroubí 4 sroubama k autu je stejná pro obě varianty? Každopádně nechápu proč to všude možně prodávají jako područka fabia3/rapid, když to očividně pro obě auta není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 3. Srpna Sdílet Vloženo 3. Srpna (editace) podle čísla dílu té stojné rampy by to mělo být stejné.. Editováno: 3. Srpna, autor: ski1961 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dev.iL Vloženo 6. Srpna Sdílet Vloženo 6. Srpna A ještě se zeptám. Tu co teď mám z toho rapida, tak ta je kožená. A na fabii sem zatím viděl jen látkový...myslíš, že se dá oddělat jen víko a vyměnit je? že bych si na fabiové nechal kožené víko z rapida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 6. Srpna Sdílet Vloženo 6. Srpna (editace) ano, bez problémů se dá vyměnit..však to vyzkoušej ted na té současné..prostě z boku trochu zaber a tahni nahoru a ono vyskočí...na fotu vidíš jen samotné víko, takže žádný problém... Editováno: 7. Srpna, autor: ski1961 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.