Květen 10, 20241 r Tak jsem sehnal originál opěrku z bazaru. Jen teda přišla bez šroubů na montáž. Může mi někdo poradit jaké šrouby budou sedět? Díky.
Květen 10, 20241 r Pokud ti jde o ty čtyři šrouby z obrázku na přichycení té rampy, tak tady máš vše na obrázku včetně čísla dílu šroubu ve škodovce s přesným názvem šroubu. Ty origo, ale nejsou zrovna levné, jeden stojí 52,-Kč..což je docela řacha x4. Možná by se daly sehnat nějaké podobné za pár kaček někde v železářství, to už je na tobě. Jinak pokud nemáš tu malou přihrádku, která je taky na fotce vidět, tak ta bude taky třeba, protože tu původní budeš muset vyndat a nahradit ji touhle menší. Upraveno Květen 10, 20241 r od ski1961
Květen 10, 20241 r Díky. Ta přihrádka by měla být tato že? https://www.www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6v0858373a9b9-vlozka-skoda-37857.html Upraveno Květen 10, 20241 r od Dev.iL
Květen 10, 20241 r ano to je ona, ale pokud máš někde blízko škodovku, tak můžeš objednat tam za myslím 112,- Kč a máš to bez poštovného.
Srpen 3, 20241 r Zdravím, na jaře jsem kupoval z bazaru loketní opěrku na auto škoda rapid/fabia 3. Výslovně jsem se prodejce ptal, jestli bude sedět na fabii 3, což mi potvrdil. Teprve dnes jsme se dostali k montáži a bohužel boční krytky na fabii 3 vůbec nesedí, zůstane mi mezi středovým tunelem a krytkami mezera cca 2cm a vypadá to hrozně. Můžete mi poradit co s tím? Asi jsou jen 2 možnosti a to buď koupit novou opěrku a tuto prodat někomu s Rapidem a nebo koupit jen krytky, což je ale další 1000kc. A můj dotaz zní, budou vůbec kytky sedět na tuto opěrku? Předem děkuji za odpověď.
Srpen 3, 20241 r Ajaj, takže to budu muset i znovu vymontovat nebo ta stojna, která se šroubí 4 sroubama k autu je stejná pro obě varianty? Každopádně nechápu proč to všude možně prodávají jako područka fabia3/rapid, když to očividně pro obě auta není...
Srpen 3, 20241 r podle čísla dílu té stojné rampy by to mělo být stejné.. Upraveno Srpen 3, 20241 r od ski1961
Srpen 6, 20241 r A ještě se zeptám. Tu co teď mám z toho rapida, tak ta je kožená. A na fabii sem zatím viděl jen látkový...myslíš, že se dá oddělat jen víko a vyměnit je? že bych si na fabiové nechal kožené víko z rapida
Srpen 6, 20241 r ano, bez problémů se dá vyměnit..však to vyzkoušej ted na té současné..prostě z boku trochu zaber a tahni nahoru a ono vyskočí...na fotu vidíš jen samotné víko, takže žádný problém... Upraveno Srpen 7, 20241 r od ski1961
Březen 6Bře 6 Zdravím, nevíte někdo, zda u Originál loketní opěrky na ŠKODA FABIA 3 lze jednoduše vyměnit tu krytku opěrky, myslím pouze ten poklop? Nebo je nutné odbornou montáž výměny v servisu? Děkuji. Upraveno Březen 6Bře 6 od kubap
Březen 6Bře 6 @kubap četl jsi tu moji poslední odpověd ? vždyt to tam píšu, že to jde úplně v pohodě..
Květen 12Kvě 12 Můžete zde někdo napsat soupis všech dílů, které jsou potřeba pro montáž originál loketní opěrky do socky? Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.