Přejít na obsah

loketní opěrka

Martinus30

Doporučené příspěvky

Pokud ti jde o ty čtyři šrouby z obrázku na přichycení té rampy, tak tady máš vše na obrázku včetně čísla dílu šroubu ve škodovce s přesným názvem šroubu. Ty origo, ale nejsou zrovna levné, jeden stojí 52,-Kč..což je docela řacha x4. Možná by se daly sehnat nějaké podobné za pár kaček někde v železářství, to už je na tobě. Jinak pokud nemáš tu malou přihrádku, která je taky na fotce vidět, tak ta bude taky třeba, protože tu původní budeš muset vyndat a nahradit ji touhle menší.

1.jpg

Editováno: , autor: ski1961
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 měsíce později...

Zdravím,

na jaře jsem kupoval z bazaru loketní opěrku na auto škoda rapid/fabia 3. Výslovně jsem se prodejce ptal, jestli bude sedět na fabii 3, což mi potvrdil. Teprve dnes jsme se dostali k montáži a bohužel boční krytky na fabii 3 vůbec nesedí, zůstane mi mezi středovým tunelem a krytkami mezera cca 2cm a vypadá to hrozně. Můžete mi poradit co s tím? Asi jsou jen 2 možnosti a to buď koupit novou opěrku a tuto prodat někomu s Rapidem a nebo koupit jen krytky, což je ale další 1000kc. A můj dotaz zní, budou vůbec kytky sedět na tuto opěrku? Předem děkuji za odpověď.

IMG_20240803_173120762.jpg

IMG_20240803_173109630_HDR.jpg

Odkaz ke komentáři

Ajaj, takže to budu muset i znovu vymontovat nebo ta stojna, která se šroubí 4 sroubama k autu je stejná pro obě varianty? Každopádně nechápu proč to všude možně prodávají jako područka fabia3/rapid, když to očividně pro obě auta není...

Odkaz ke komentáři

A ještě se zeptám. Tu co teď mám z toho rapida, tak ta je kožená. A na fabii sem zatím viděl jen látkový...myslíš, že se dá oddělat jen víko a vyměnit je? :) že bych si na fabiové nechal kožené víko z rapida :D

Odkaz ke komentáři

ano, bez problémů se dá vyměnit..však to vyzkoušej ted na té současné..prostě z boku trochu zaber a tahni nahoru a ono vyskočí...na fotu vidíš jen samotné víko, takže žádný problém...

opěrka textilní.jpg

Editováno: , autor: ski1961
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...