Martin Bednář Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 (editace) Kolega ma v praci take S3, motor 1.4tsi. Posledni dobou se mu stává, ze bezprostredne po startu slysi jakoby od palubky, resp. od motoru zvuk tekoucí vody. Jakoby zasplouchani - viz. priloha. Po startu uz to slyset neni. Auto vsude suchy, jezdí jak ma, chladici kapalina nemizi. Co by to mohlo byt? Voda.mp3 Editováno: 24. Duben 2016, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 U mě to dělá klimatizace, jak jí vypnu je ticho. Ať to zkusí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 14. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 To zkousel. Dela to pri vyple klimatizaci i ventilaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 16. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 Ciste hypoteticky, co vsechno se muze zavzdusnit? Napada me okruh chladici kapaliny a pak samotna klimatizace. Jeste neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xparalm Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 Mám také motor 1,4tsi a cca poslední 3 týdny také slyším, když nastartuji, zašplouchání vody, úplně stejně jako v přiloženém souboru. Dle telefonické konzultace se servisem se jedná o normální zvukový projev, kdy palivové čerpadlo nasává při startu benzín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 19. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2016 (editace) Zajimave - diky. Jemu v servisu rekli, ze to muze byt malo chladiciho média v klimatizaci. (Coz mi osobne prijde jako blbost.) Spis by me zajimalo proc to nedela od zacatku? A někomu ano a nekomu ne. A ze by to byl zvuk nasavaneho benzinu se mi taky nezda... Ale kdo vi. Muze jeste nekdo s 1.4 napsat zda se s tim setkal? Zkusim se zeptat kluku v tematu O3. Editováno: 19. Duben 2016, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Despota Vloženo 19. Duben 2016 Sdílet Vloženo 19. Duben 2016 Ahoj, u mě se teda takový zvuk nevyskytuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 19. Duben 2016 Sdílet Vloženo 19. Duben 2016 Já jsem přesně takový zvuk měl u O2 a byla to klimatizace, resp. malé množství chladícího média. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 19. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2016 Aha. To v servisu tipovali taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 20. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2016 xparalm: Mohl by ses prosím podívat do motoru na dvě označená místa? Viz. obrázek. Je to vedení klimatizace. Na obou stranách je gumová trubka zalisovaná do hliníkových nátrubků. Mrkni na to, zda to tam nemáš vlhké - mohlo by to opravdu znamenat únik chladícího média. Díky za kontrolu a za informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xparalm Vloženo 20. Duben 2016 Sdílet Vloženo 20. Duben 2016 právě jsem zkontroloval, ale žádná vlhkost tam není.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 20. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2016 Ok. Diky. Tak patrame dál :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xparalm Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 tak po cca 3 týdnech problém sám odezněl a od té doby klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 23. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 Mohu potvrdit. Kolegovi to taky prestalo delat. Záhada :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.