Dajo17 Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Ahojte chcem sa vás opýtať ako vam funguje zamykanie, zaujíma ma hlavne to ze ked sa zamknem počas jazdy s tým gombíkom co je na dverách tak ked otvorím dvere sa mi neotvoria automaticky ostatne, napríklad na fabii v základnej výbave bez centrálu to funguje takto: zatlačíme cuplík na jedných dverách a zamkne sa celé vozidlo, ak potiahnem kľučku na ktorých kolvek dverách tak sa auto celé odomkneme. A mne na superbe 2005 to ide takto:zamknem celé auto len tým gombíkom na vodičovej strane, ked zatlačím ten cuplík tak zatvorim len jedny dvere ale nie celé auto ako na fabii, dúfam ze ste tomu pochopili, lebo naozaj neviem to inak vysvetlit. Ďakujem všetkým za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 To co popisuje, tak nám to fungovalo na všech supech a oktávách v práci. Kolíkem si zamkl jen ty konkrétní dveře a "vypínačem" celý auto a když si chtěl nějaký dveře otevřít musels 2x zatáhnout za kliku. Prvním tahem se odemkly-vyskočil čudl a druhým si pak otevřel dveře. Měly origo dálkovej centrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 a co ti brání zamykat auto tlačítkem u ovládání oken? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Prostě tak Ti to funguje, to je v pořádku a tak to fungovat dá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajo17 Vloženo 26. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Nemám problém s tým ze sa to zamyká tlacitkom ale som si nebol istí ze či tam je nejaká chyba, ďakujem vam za odpovede. A viete mi poradiť aky kábel potrebujem na nakodovane zamknutia dverí pri 15km/h lebo mam jeden taký lacný KKL a s tým mi to nešlo. Poprípade linky, budem vďačný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 27. Duben 2016 Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 (editace) na to Ti KKL stačí. Stáhni si zdarma Komfort manager přímo na stránkách Motordiag: http://www.motordiag.cz/mkm Je zcela zdarma Můžeš si tam lehce doštelovat např i dojezdy oken, popř. doladit alarm Já ho mám vyzkoušený a je to rychle nastavené Editováno: 27. Duben 2016, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajo17 Vloženo 27. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 (editace) Dakujem, idem sa s tým pohrať Editováno: 27. Duben 2016, autor: Dajo17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajo17 Vloženo 27. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 (editace) Tak sa mi to podarilo, všetko funguje tak ako ma je to super, a neviete ze či sa da cez tento program nakódovat aj Česky jazyk? Alebo na to potrebujem ten lepší kábel? Editováno: 27. Duben 2016, autor: Dajo17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 27. Duben 2016 Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 Možná to KKL zvládne. Zkus to, mělo by to jít. Potřebuješ program VAG Přístojová deska (kanál 17), dále 01 - přizpůsobení - jako novou hodnotu zadej 8 (čeština). Uložit a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 Chtěl bych se zeptat, pujde ten program i na Win 7 ? Tam píšou že max na XP a to už fakt nikde nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajo17 Vloženo 28. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 Ahoj ten Komfort manager ti pôjde určite mne to išlo a mam Windows 10 a išlo to bez problémov, neviem ako to je s tým VAG, dnes sa chcem do toho pustiť ale neviem kde ho mam stiahnuť, ak by se mi vedeli poradiť budem vďačný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 (editace) Tady: http://www.motordiag.cz/mkm Chce to sice registraci, ale bát se nemusíš. je to freeware Editováno: 28. Duben 2016, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajo17 Vloženo 28. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 A nevieš kde by som zohnal free VAG ?? Lebo všetko ide cez ten kábel ale neviem uložiť nastavenú hodnotu, chce to nejaky aktivačný kľúč alebo niečo take. Uz som tam mal Česky jazyk sle dal som uložiť a neuloží to kôli tomu ze nieje tam licencia či co to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Já mam vag z netu ale SUP1 to uplně nesnáší, ale nedivím se mu Je to trošku hazard. http://uloz.to/xa7fGfSA/vag-com-409-1-cz-full-zip Tady je odkaz, dal jsem ho na Win 10 64bit a jde to pěkně Na autě to taky snad nic nezničilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.