Danniell Vloženo 27. Duben 2016 Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 Mám problém se stropni lampičkou. Koupil jsem novou stropni lamičku, jelikož ta puvodni byla rozlamana, Nově koupena je puvodem z fabie pry, což by neměl být problém ne? Ale samozdrejmne ze prisla bez pruřinky kter přitlačuje přepínač. Zapříčil jsem tam plastový proužek, že je to pořád v poloze svítí při otevření dveří. Problém je v tom, že se to rozsvící i za dne kdy je světlo, takže odemknu rozsvítí se to, otočím do polohy 1 zhasne to, vytáhnu klíček ze zapalování rozsvítí se to a po zamčení zase zhasne. Chová se tak jako by bal tma, původní lampička za bíleho dnes nesvítila. Vše tedy funguje OK až na to, že se lampička chová jak kdyby byla pořád tma. Víte co by to mohlo být, že se rozvěcí i za dne? Tam je nějaký snímač, který rozpozná že je tma nebo světlo? Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 Myslím, že žádný problém nemáš a chová se to tak jak má. Není tam žádný snímač množství světla či nějaké také udělátko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 28. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 Děkuji, nějak jsem měl zažito, že ta předchozí mi v poloze svíti při otevřených dveří - nesvítila. Ale ai mi to jde vše v pohodě, budu rád když se vyjádří další majitelé, jestli jim to ve stejné poloze také svítí i za deního světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel229 Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 nedokázal by ste mi někdo poradit kde je problém ? moje lampička v poleze svíti při otevřených dveřích sice svítí ale jak zavřu dveře tak nezhasne ani po delší době nevíte někdo kde je zrada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 Pavle a když zamkneš, zhasne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel229 Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 díky už vše funguje akorát se přepínač měl ve špatný poloze s Octavii se teprve seznamuju a po sehnání návodu k obsluze v češtině se vše vysvětlilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.