HonzaNovis Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Zdravim, nevite proc mi v octavii ambiente nefunguje usb vstup/vystup? Ani nenabiji ani se nehlasi v radiu. Pozn. Koupil jsem ted 2 roky starou a nevim jak to bylo pred tim. Je mozne ze je to nekde deaktivovane? Dekuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka pribyl Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 ja mam novyho leona a nefunguje mi to taky asi to nekdo zapomnel pri vyrobe zapojit nechci zatim nechat servis aby mi do toho vrtal a zasahoval aby tam nezacalo neco vrzat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerim1 Vloženo 16. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2016 Taky má problém s USB? Asi dvakrát mi to šlo v pohodě a teď delší dobu nic. Zkoušel jsem vyměnit i jinou flash a nic. Když přepnu na media mám aktivní CD a AUX. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajla Vloženo 5. Září 2016 Sdílet Vloženo 5. Září 2016 Ve služební octavii také nefuguje USB, vypadá to jako kdyby opravdu nebylo vůbec zapojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.