Honza Kovi Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Zdravím, tak konečně mi něco napsala diagnostika (čínská za 130 našla, VAG za 5litru nenašel nic..) každopádně k mému problému, když je mokro (prší), tak mi auto než se zahřeje střílí(i na lpg i na benzín) a, že to jsou teda pecky, a kolísaj otáčky jak na houpačce. Během normánlního počasí není mokro, tak auto při jízdě na LPG jakoby vynechá a poškubne. Při volnoběhu chcípá, jak na lpg tak na benzín, a to je ta pravá katastrofa když co druhý semafor chcípne:.Spotřeba benzínu bude tak 100/100. Prosím kukněte na screeny a děkuji za Vaše rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Co ten název tématu? Mám sto chutí to tady zamknout. Srandičky si příště dělej v hospodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Kovi Vloženo 3. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 tak pardon, příště se polepším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Dal jsem tomu normálnější název. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.