tady_vrana Vloženo 4. Květen 2016 Vloženo 4. Květen 2016 Ahoj. Chystám se nechat si překontrolovat geometrii a rád bych předešel případným problémům kvůli nesprávnému postupu. Jde mi především o to, jak se hlídá, aby byl úhel natočení volantu 0° pro přímý směr nebo se to nehlídá? Laickou úvahou bych řekl, že by měl být nejdřív nastaven volant do nulové polohy (to zjišťují diagnostikou?) a potom teprve nastavena geometrie, ale na druhou stranu se obávám, že takhle to v servise asi nebudou dělat. Jaké máte zkušenosti? Citovat
michal2009 Vloženo 4. Květen 2016 Vloženo 4. Květen 2016 v reálu to nastaví od oka, volant se zafixuje a udělá se geometrie 1 Citovat
miklisek Vloženo 4. Květen 2016 Vloženo 4. Květen 2016 Žádné vyrovnávání "for vok". Podle DP je na to speciální vodováha s fixací o ramena volantu. Má dokonce číslo přípravku VAS 4658. Citovat
Martin.sv Vloženo 4. Květen 2016 Vloženo 4. Květen 2016 Souhlas. Ma byt pouzita vodovaha. A je doporucena zkusebni jizda. Ja stejny problem resim s autoservisem. Reklamaci odmitl, ze po 3 mes. zarezly srouby,... Takze bude spor. Citovat
Prochaine Vloženo 13. Červen 2016 Vloženo 13. Červen 2016 Také to řeším. V servisu mi řekli, že udělali geometrii a volant srovnali, ale že dle nastavení polohy volantu se může natočení změnit... (Vážně mi to řekli a já jím to spolkl.) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.