Ota Rákosník Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Neřešil jste na Yetim někdo poruchu snímače vačkové hřídele? Ve výpisu z Vagu hlášena takto: 4113 - Camshaft Position Sensor (G40) P0341 00 [096] - Implausible Signal Intermittent - Not Confirmed - Tested Since Memory Clear Freeze Frame: Fault Status: 00000001 Fault Priority: 2 Fault Frequency: 1 Mileage: 85757 km Date: 2067.14.19 Time: 07:58:57 Krom "těžšího" startu - asi jako když dochází baterka - při studeném motoru (nevím, jestli se to dá považovat za projev vadného snímače) a občasné zakolísání otáček při volnoběhu (pravděpodobně se jedná o projev poškozeného snímače) žádné jiné neřesti na motoru (snížený výkon, chcípání motoru atd.) nepozoruji. Chyba není ojedinělá, ale objevuje se v posledních dvou letech, co jsem poprvé zajel na diagnostiku,vcelku pravidelně. Co jsem se dočetl, tak by snímač měl být umístěn někde pod krytem rozvodů. Zatím jsem to neřešil, ale chtěl bych, abych někde nezůstal stát. Díky za každý postřeh. 2.0 Tdi 103 kW r.v. 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 že by klasika??Přerušený drát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ota Rákosník Vloženo 17. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 je to možné musím se na to podívat, ale je k tomu přístup jak k penězům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astroid Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 Stejný auto stejnej rok výroby a stejná hláška-akorád mě to hned chcípá.Musel jsem se nechat odtáhnout do servisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.