Kotlick Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Zdravím, Mám na Sup II COMBI originální tažné zařízení se sundávací koulí, ale zásuvka má 13 pinů/děr. Potřebuji vyměnit za klasickou tak aby pasovala na klasické české vozíky. Dělá to někdo v Ostravě a okolí? Je to dovoz Německo. Předem dík za informace. Dave Odesláno z mého M2 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Kup redukci na 7 Pinů...mají i v OBI.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 http://tazna-zarizeni.heureka.cz/redukce-zasuvky-tazneho-zarizeni/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Vloženo 20. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Díky za informace. Napadlo mě to taky ale nevěděl jsem jestli není nějaký problém s elektrikou . Odesláno z mého M2 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.