Wittmann Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 epo ale nezapomeň na "Dědovu mísu". Ty děti tě jednoho dne posaděj na zadní sedadlo. K jakýmu standardu je vychováš, v takovým tě jednou budou vozit na dialýzu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 Jo epo to vystihl, navíc já si myslím, že za všechny tyhle problémy může jen jméno, ptž kdyby se Fabie nejmenovala Fábie tak by bylo o několik problémů míň. Tak nějak se zazilo, že Fábie je něco míň než ostatní auto a to je ten problém. Když řekněte, koupil jsem si Fabií tak slyším a proč ne Rapida? Když řeknu,že se mi libí combi a tam Rapid je menší než Fábie třeba co se týče kufru tak koukaji a nevěří. A nebo mi řeknou no za 400 litrů mas O3, ano mám ale je to holátka. Prostě ať si mě nazivaj sockou, že se vozím ve Fabií ale je to přesně ta zavist, že jejich 20 let stará 406 peugeot je kára a ty máš šmejd. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.