Publikováno Červen 11, 20169 r ahoj poridil jsem si Speciální autorádio Škoda Octavia II AS620 a pri pripojeni mi nehrajou repraky kdyz napojim reprak primo na radio tak hraje ale pres tu kostku ne
Červen 11, 20169 r A proč kvůli tomu zakládáš sólo téma? Tyhle "speciální" rádoby autorádia tu mají své výživné téma http://forum.skodahome.cz/topic/124483-oem-autor%C3%A1dio-z-%C4%8D%C3%ADny-zku%C5%A1enosti/page-1
Červen 11, 20169 r Tak nejak nesedi konektor pro napajeni toho radia. V original patici jsou dve stale bapeti pod sebou a vedle je hned zem a nad tim dva cany. Radeji vyfot konektory ze strany kabelaze. Kazdopadne to vypada ze pri spojeni neni na radiu zem.
Červen 11, 20169 r Autor jj za chvilku hodim foto je mi divne kdyz pripojim reprak co mam v garazi primo na radio tak hraje ale repro v aute ne kdyz to propojim
Červen 11, 20169 r To napajeni, zda se, sedi. Zluty je stale plus, cerny je zem a ty 2 sede draty jsou CAN. Radio jako takove funguje? Vcetne CANu? Jedine co nefunguje jsou repraky?
Červen 11, 20169 r Neni blbe napinovana prechodka? Predpokladam, ze chybovou pamet tohle nema:) Vem manual k radiu a stary radio a porovnej +- jednotlivych kanalu.... A jeste,nemas v aute aoundaystem?
Červen 11, 20169 r Potrebujes nakodovat radio na ss a to na te cine asi nezvladnes. A line out co je na radiu na ss nemuzes napojit je to linkovy vystup ale ten ma jinou impedanci. A zesilovac a radio mezi sebou nebudou komunikovat.
Červen 11, 20169 r Autor aha tak to muu zas prodat :-) a nekdo kdo to koduje tak by to treba dokazal ale jinak dekuji
Červen 11, 20169 r To asi ne, umi to jen z can busu cist informace o stavu auta ale zapisovat do nej nee.
Červen 11, 20169 r Autor tak jsem psal mechanikovy co mi dela auto tak pres to pujde zitra mu to tam vezu
Červen 11, 20169 r Tak jsem zvedav jak to budete resit,radio nejde napojit primo na repro. Diky elektronicke vyhybce a repro ma jen dva ohmy. A neverim ze jde radio pres diagnostiku nastavit na ss. Kazdopadne hodne stesti s cinou.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.