Joppien Vloženo 13. Červen 2016 Vloženo 13. Červen 2016 (editace) Zdravím všechny, V koupené Octě I combi na jakékoliv rádio nehrajou všechny čtyři origo repráky. Svazky kabelů jsou origo. Každé rádio, co jsem zkoušel, tak vždycky hraje, ale nejede zvuk. V jiných autech rádia hrají. Kde prosím končí druhý konec svazku drátů repráků v palubovce? Jsou tam jen dva konektory a anténa. První konektor je napájecí (5 drátů) a druhý konektor je ke repákům (8 drátů + a -) Mám podezření, že někde v palubovce je druhý konec konektoru repráků odpojený a nevím kde hledat? Nebo vedou všechny dráty od konektoru u rádia rovnou ke reprákům? Přechozí majitel tam měl dle zbytku nalezených ucvaklých a odpojených kabelů v kastlíku spolujezdce zřejmě vysílačku a v kufru cd měnič a pravděpodobně i subwoofer - vše jsem vytáhl ven. Pod anténou na střeše je v blízkosti krabička - předpokládám, že je to originální usměrnovač? Z první konce krabičky vede kus antény na střechu ke anténnímu prutu a z druhého konce krabičky vede první anténa přes celej strop a sloupek až ke rádiu a druhá anténa do kufru, zřejmě ke CD měniči, co tam měl a visí tam v kufru odpojeně. Všechny čtyři repráky samozřejmě v autě jsou a všechny jsou stále originálně zapojený. Díky předem za odpovědi a přeji krásný den Editováno: 13. Červen 2016, autor: Joppien Citovat
Joppien Vloženo 17. Červen 2016 Autor Vloženo 17. Červen 2016 Tak vyřešeno. Bylo to rádiem. Původní rádio bylo extra špatný, mrtvý. Druhý zkoušející rádio bylo jinak zapojené a třetí rádio už zafungovalo U antény je přesněji zesilovač. V severských zemí to údajně měla spousta motoristů kvůli špatnému příjmu signálu, pokrytí, v dřívější době. Druhý kabel antény vedoucí do kufru byl zapojen na zesilovač GSM signálu, je to dokonce originál, který se s GSM montoval origo sadou i s držákem telefonu. Dnes už je to nepotřebné. Přeji všem hezký den Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.