Joppien Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 (editace) Zdravím všechny, V koupené Octě I combi na jakékoliv rádio nehrajou všechny čtyři origo repráky. Svazky kabelů jsou origo. Každé rádio, co jsem zkoušel, tak vždycky hraje, ale nejede zvuk. V jiných autech rádia hrají. Kde prosím končí druhý konec svazku drátů repráků v palubovce? Jsou tam jen dva konektory a anténa. První konektor je napájecí (5 drátů) a druhý konektor je ke repákům (8 drátů + a -) Mám podezření, že někde v palubovce je druhý konec konektoru repráků odpojený a nevím kde hledat? Nebo vedou všechny dráty od konektoru u rádia rovnou ke reprákům? Přechozí majitel tam měl dle zbytku nalezených ucvaklých a odpojených kabelů v kastlíku spolujezdce zřejmě vysílačku a v kufru cd měnič a pravděpodobně i subwoofer - vše jsem vytáhl ven. Pod anténou na střeše je v blízkosti krabička - předpokládám, že je to originální usměrnovač? Z první konce krabičky vede kus antény na střechu ke anténnímu prutu a z druhého konce krabičky vede první anténa přes celej strop a sloupek až ke rádiu a druhá anténa do kufru, zřejmě ke CD měniči, co tam měl a visí tam v kufru odpojeně. Všechny čtyři repráky samozřejmě v autě jsou a všechny jsou stále originálně zapojený. Díky předem za odpovědi a přeji krásný den Editováno: 13. Červen 2016, autor: Joppien Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joppien Vloženo 17. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2016 Tak vyřešeno. Bylo to rádiem. Původní rádio bylo extra špatný, mrtvý. Druhý zkoušející rádio bylo jinak zapojené a třetí rádio už zafungovalo U antény je přesněji zesilovač. V severských zemí to údajně měla spousta motoristů kvůli špatnému příjmu signálu, pokrytí, v dřívější době. Druhý kabel antény vedoucí do kufru byl zapojen na zesilovač GSM signálu, je to dokonce originál, který se s GSM montoval origo sadou i s držákem telefonu. Dnes už je to nepotřebné. Přeji všem hezký den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.