radioactivex Vloženo 6. Května Vloženo 6. Května Sakra.. a to jsem měl pocit, že jsem hledal a byl jsem si na 100% jistý, že jsem někde viděl, že Scala/Kamiq je 5x112.. Možná se mi popletl Kamiq s Karoqem.. Vím, že ET musí sedět zcela přesně. Ale doufal jsem, že 1mm nebude "Big deal". Ale jak píšeš, mohl by to být velký problém.. Nicméně je to tím pádem jedno, já jsem slepý, špatně jsem si pozjišťoval informace.. Takže s výběrem zpět k Supáckým origo 18".. Citovat
roman63 Vloženo 6. Května Vloženo 6. Května Připadá mě, že výrobci mění ET u nových modelů o pár milimetrů schválně jinak, jen aby nešly použít disky z jiného typu vozidla. Kšeft je kšeft a peníze jsou vždy až na prvním místě. Každý prodaný disk navíc se počítá. 1 Citovat
radioactivex Vloženo 6. Května Vloženo 6. Května Ale kupodivu, třeba zrovna Sup 3 a Sup 4 mají 18" a 19" ALU kompatibilní.. ale 17" z nějakého důvodu ne.. Citovat
JSvoboda Vloženo 6. Května Vloženo 6. Května S tipovym listem a s kolama 8.5jx19 et40 jsem si nechal zapsat alternativni rozmer bez problemu. Dokonce mi tam dali i pneu 225 k stavijjici 235. Takze zimak muzu mit uzssi i na r19... Stejne to bude i u tech 17 tek... Staci tipovy list od prodejce kol a pak na TK kde to technik "K" skontroluje a pak s papirama na prepis. Citovat
VeteranChild Vloženo 6. Května Vloženo 6. Května Diskuze přesunuta do více odpovídajícího tématu. Pochopil jsem z toho, že jde primárně o výběr disků pro zimní sadu kol s možností použití řetězů. Citovat
roman63 Vloženo 6. Května Vloženo 6. Května (editace) Samozřejmě pokud výrobce/prodejce vydá typový list na jiné parametry tak je to v pořádku. Ale fabrika (škodovka) si na své disky "nedá sáhnout" a typový list na jiný typ auta nevystaví. Editováno: 6. Května, autor: roman63 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.