Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Sakra.. a to jsem měl pocit, že jsem hledal a byl jsem si na 100% jistý, že jsem někde viděl, že Scala/Kamiq je 5x112.. Možná se mi popletl Kamiq s Karoqem..

Vím, že ET musí sedět zcela přesně. Ale doufal jsem, že 1mm nebude "Big deal". Ale jak píšeš, mohl by to být velký problém..

Nicméně je to tím pádem jedno, já jsem slepý, špatně jsem si pozjišťoval informace.. Takže s výběrem zpět k Supáckým origo 18"..

Vloženo

Připadá mě, že výrobci mění ET u nových modelů o pár milimetrů schválně jinak, jen aby nešly použít disky z jiného typu vozidla.

Kšeft je kšeft a peníze jsou vždy až na prvním místě. Každý prodaný disk navíc se počítá.

Vloženo

S tipovym listem a s kolama 8.5jx19 et40 jsem si nechal zapsat alternativni rozmer bez problemu. Dokonce mi tam dali i pneu 225 k stavijjici 235. Takze zimak muzu mit uzssi i na r19... Stejne to bude i u tech 17 tek... Staci tipovy list od prodejce kol a pak na TK kde to technik "K" skontroluje a pak s papirama na prepis. 

Vloženo (editace)

Samozřejmě pokud výrobce/prodejce vydá typový list na jiné parametry tak je to v pořádku. Ale fabrika (škodovka) si na své disky "nedá sáhnout" a typový list na jiný typ auta nevystaví.

Editováno: , autor: roman63

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...