Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Sakra.. a to jsem měl pocit, že jsem hledal a byl jsem si na 100% jistý, že jsem někde viděl, že Scala/Kamiq je 5x112.. Možná se mi popletl Kamiq s Karoqem..

Vím, že ET musí sedět zcela přesně. Ale doufal jsem, že 1mm nebude "Big deal". Ale jak píšeš, mohl by to být velký problém..

Nicméně je to tím pádem jedno, já jsem slepý, špatně jsem si pozjišťoval informace.. Takže s výběrem zpět k Supáckým origo 18"..

Připadá mě, že výrobci mění ET u nových modelů o pár milimetrů schválně jinak, jen aby nešly použít disky z jiného typu vozidla.

Kšeft je kšeft a peníze jsou vždy až na prvním místě. Každý prodaný disk navíc se počítá.

Ale kupodivu, třeba zrovna Sup 3 a Sup 4 mají 18" a 19" ALU kompatibilní.. ale 17" z nějakého důvodu ne..

S tipovym listem a s kolama 8.5jx19 et40 jsem si nechal zapsat alternativni rozmer bez problemu. Dokonce mi tam dali i pneu 225 k stavijjici 235. Takze zimak muzu mit uzssi i na r19... Stejne to bude i u tech 17 tek... Staci tipovy list od prodejce kol a pak na TK kde to technik "K" skontroluje a pak s papirama na prepis. 

Diskuze přesunuta do více odpovídajícího tématu. Pochopil jsem z toho, že jde primárně o výběr disků pro zimní sadu kol s možností použití řetězů.

Samozřejmě pokud výrobce/prodejce vydá typový list na jiné parametry tak je to v pořádku. Ale fabrika (škodovka) si na své disky "nedá sáhnout" a typový list na jiný typ auta nevystaví.

Upraveno od roman63

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.