tomvole Vloženo 18. Červen 2016 Sdílet Vloženo 18. Červen 2016 Zdravím, před nedávnem jsem pořídil Superba II a mám nefunkční zásuvku na 12v (zapalovač) zadní el. okna a alarm, setkal se někdo s tímhle problémem?Co se týče pojistek, tak jsou v pořádku. Pojistky jsou ve skříňce ve stejné řadě, může to mít nějakou spojitost? Zásuvka v kufru je plně funkční. Děkuji za všechny tipy a rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nojmik Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Mám obdobný problém, vše funguje, jen ty zásuvky v autě, kufr funguje, ale pro zadní sedačky a u řadící páky bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buri_07_12 Vloženo 10. Duben 2021 Sdílet Vloženo 10. Duben 2021 (editace) V 7. 2. 2017 na 7:48, Nojmik napsal: Mám obdobný problém, vše funguje, jen ty zásuvky v autě, kufr funguje, ale pro zadní sedačky a u řadící páky bohužel Nevím jak moc je téma ještě aktuální nicméně je to pojistka č.35 !! na deklu je značená cigareta .... té jsem si nevšiml až kamarád na to náhodou přišel a bylo to tím vyměnila se pojistka a obě vnitřní zásuvky fungují . Editováno: 10. Duben 2021, autor: buri_07_12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.