Petresx Vloženo 16. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2016 Zdarec lidi, možná to bude blbý dotaz, ale chci se zeptat, Mám fabku asi měsíc a potřeboval bych tady po vás vědět... Vzadu mám jen dva pásy potřeboval bych tam třetí---dělají se ?? nebo jsou od výroby ve všech prostě jen pro dvě osoby ? mam fabku combi 2008. V techničáku mám počet míst k sezení 2+2. Měl jsem vzadu kovovou mříž a druh mám jako nákladní automobil zčehož jsem usoudil, že to bylo asi pro firmu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petresx Vloženo 16. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2016 Tak ted jsem se dočetl na netu, že pokud je vozidlo typované na čtyři místa, tak dostavba už není božná, mříž mi sice odstraní ,ale to je pry podle článku asi tak vše...No tak jsem vam tady zadal téma, které bylo zbytečné .. asi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 (editace) A co budeš dělat s tou mříží? Jinak s těma čtyřma místama v techničáku si asi v pasti. Ale mezi máma, nahustit na zadní sedadla 3 lidi- tak to bych udělal jen svojim nepřátelům. Editováno: 17. Červenec 2016, autor: Mr.Pavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petresx Vloženo 17. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 No to nevím, někdo píše, že vyndal zadní mříž a nic se neděje, někdo píše vyndej zadní mříž a máš potahovačky, jak máš nehodu... auto vlastně není zpusobilé provozu a pojištovna se v takových případech k tomu tež nijak nestaví.... Tak nevím.. v pondělí volám do škodovky a poptám se na to, ale s těmi místy nic asi neudělám,teda, ne že bych tam cpal dospělé ,ale jedná se o děcka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 Mám za to, že to bejvávalo-povinnost mít mříž v autě. Teď už ale asi už ne. Ale ty 4 místa zůstaly pořád. Tak pozjišťuj a pak dej vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek116 Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 Tak mříž mít nemusíš. Ale auto máš prostě 4 místné. S tím už neuděláš nic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 Ja mam par tych FII combi N1 upravene u Metalex Praha. U nas ked je v TP uvedena deliaca mreža tak sa da urobiť za 6€ vymaz a mreža može isť von. Ak sa nevymaže musi tam byť. Urobil som vymazi a domontoval som operadlo hlavy a pas. Len opierka hlavy je z klasiku a nesedi farba. Ale ostava stale N1 a 4miestne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petresx Vloženo 18. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 JJ bylo mi řečeno v mtx že mam vyrobeno přímo nákladní vozidlo, takže přestavba už není možná. Na dopravce mi řekli, že zadní mříž už tam být nemusí, nicméně jak už jsem tady čet i v mtx mi řekli, že tu přepážku do zahraničí mít musím, tak i na stk.Jelikož jsem z ostravska a mtx má sídlo v praze, mělníku nebo plzni,tak asi fakt nebudu řešit zápis o demontáži mříže a prostě ji tam nechám .. holt pujde fabka do světa a bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parolla Vloženo 29. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2016 Nedávno som bol na STK,mrežu mám vybratú - technik si to všimol a mal som problém. Pred dvoma rokmi som tiež mrežu na STK nemal,ale nikto to nekontroloval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.