molavka Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 Ahoj, neobjevili jste někdo problém se zatékáním při ostřikování wap před myčkou? Několikrát se mi stalo, že je v kufru nastříkaná voda. U Škodů mi řekli, že to odzkoušeli a "závada se neprojevila" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 Nejde o vodu, ktera ti tam vtece pote, co kufr otevres? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molavka Vloženo 19. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 ne, v žádném případě. Nastříkáno ( vyloženě nastříkáno, ne zatečeno ) je do cca až 15cm hloubky kufru. Po důkladnějším mytí se projeví, pokud to jen tak šmrdlají ( a v tom případě v záhybech zůstanou nečistoty ), je skoro sucho. Mělo by těsnění odolat i stříkání wapkou zblízka? Jezdila jsem do stejné myčky s jedničkovou Octávií a tento problém jsem nikdy neměla. Nemůže to souviset s montáží tažného zařízení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 Tesneni by s wapkou nemelo mit problem. Ta montaz tazneho zarizeni muze byt indicie, ale takhle to tezko potvrdit nebo vyvrátit. V nejhorsim nekoho zavrit do kufru, aby se podival, kudy to tam zatéká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 Máš něco špatně, nemůže se stát, aby byla v kufru po wapu voda.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 8. Září 2016 Sdílet Vloženo 8. Září 2016 Z bizka by som to moc nestriekal. Ja na umyvarke vo wapke mam 180 barov a to by to tesnenie mohlo aj poskodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compu Vloženo 26. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 má stejný problém - po umytí vozu wapkou zatéká do kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molavka Vloženo 27. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 já jsem objednaná na příští týden znovu k prodejci do servisu. Dám vědět výsledek. Pokud chceš, kontaktuj mě na 736455151 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 5. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2019 (editace) Jak to dopadlo ? Editováno: 5. Říjen 2019, autor: indet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.