Richard Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Potřebuji seřídit třmen na karosérii zámku zadních dveří a nevím přesně jak na to. Při jízdě na hrbolech dochází k bouchání dveří. Poraďte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Nejsem si přesně jistý jaký problém myslíš, ale já seřizoval tak, že jsem povolil tu část zámku na kastli, posunul kam bylo potřeba a utáhl, ale mě to nebouchalo, jen jedny dveře "vyčnívaly"...nevím co by Ti tam tak mohlo bouchat, nezdá se mi, že zámek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 Ja namiesto buchania pocujem zase vrzanie. Toto nikto neriesil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 Ja namiesto buchania pocujem zase vrzanie. Toto nikto neriesil? Vrzat to muže kdekoliv vzadu..ale myslím,že zámek by to neměl být...pokud tedy myslíš za jízdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Vloženo 29. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2006 Bouchání vzniká při jízdě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.