jarynfaryn Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 Ahoj všem, Mám supra2 125kW DSG 2010. Dneska jsem nechal vyměnit olej v převodovce a kvůli tomu odpojení baterie atd. Po asi 3tím nastartování bez problémů jsem nastartoval a zařadil Drive no a při rozjezdu to chcíplo (jako kdbych se u nějkýho knedlu rozjížděl na 5ku a pustil rychle spojku). Pak to šlo normálně zase nastartovat a dobrý, ale to je to co mě právě znejistilo. Jel jsem na diagnostiku a vše ok. Nemá někdo nápad co to mohlo být? Nikdy předtím to neudělalo. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 Příště se pořádně podívej, kam svoje téma dáváš - SIII skutečně není SII. Přesunuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarynfaryn Vloženo 27. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 (editace) ok pokud jsem udělal chybu tak se omlouvám může mě někdo tedy poradit? Editováno: 27. Červenec 2016, autor: jarynfaryn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.