Kladik Vloženo 31. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2016 Na Rapidu 1,4 TDI mám najeto aktuálně cca 10.500 km. Při návratu z dovči za jízdy to najednou udělalo "cvak" a pod nohami se mi objevil jakýsi plastový nesmysl a spojkový pedál se zvedl o cca 10 cm nad úroveň ostatních pedálů. Po chvilce hledání jsem přišel na to, že se jedná o jakousi plastovou "závlačku", která spojuje pístek spojkového válce s pedálem. Samozřejmě, že po jeho vrácení na místo tam nedržel a vypadával, takže jsem to vyřešil omotáním pedálu s touto závlačkou náplastí a v pondělí vyrazím do servisu. Jednak překvapení pro mne, že má Rapid hydraulické ovládání spojky a také rozčarování jak toto nesmyslné řešení dokáže otrávit život u 2 měsíce starého auta. Šetří se všude a na všem .... má někdo podobnou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.