PTiCA Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 Svůj profil můžete editovat jednoduše. V pravém horním rohu kliknutím na svůj NICK. Otevře se nabídka kde můžete nastavit více než svoje profilové informace. -- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Muzu si nejak ve svém profilu vlozit uvodni fotografii? Nebo to mohou jen admini a moderatori? Vůbec tam tu volbu nemam... Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 A tohle u sebe nevidíš? Já to tam u tebe vidím. Pokud bys to tam náhodu neviděl, písni SZ, nějak tu fotku pořešíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 Já to tam právě nevidím. PTiCA to v to svém "video-návodě" taky má, ale já jako normální uživatel na to asi nemám práva. Tu fotku jsem viděl u tebe, tak jsem si chtěl zkusit dát tam podobnou ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 Aha, tak to je na PTiCU, mám ale takový dojem, že už jsem tu fotku u někoho viděl a nebyl to moderátor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 5. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2016 Já to tam mám a moderátor nejsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 5. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2016 Asi lepší oddíl Zkoušel jsem IE a Chrome, ale výsledek stejný - viz. screenshot o kousek výš. Tlačítko na přidání tam nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 5. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2016 Já používám Operu, ale myslím, že to na to vliv mít nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 5. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2016 Ještě mě napadá... Ty jseš člen Škoda klubu, já ne... A pak máš taky vytvořené album - tak jestli to není podmínka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 5. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2016 Nastaveno. Vsichni si mohou nastavit profilovou fotofrafii. Maximalni velikost obrazku je 600kb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 5. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2016 Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.