Publikováno Srpen 1, 20169 r Svůj profil můžete editovat jednoduše. V pravém horním rohu kliknutím na svůj NICK. Otevře se nabídka kde můžete nastavit více než svoje profilové informace. --
Srpen 3, 20169 r Muzu si nejak ve svém profilu vlozit uvodni fotografii? Nebo to mohou jen admini a moderatori? Vůbec tam tu volbu nemam... Diky.
Srpen 4, 20169 r A tohle u sebe nevidíš? Já to tam u tebe vidím. Pokud bys to tam náhodu neviděl, písni SZ, nějak tu fotku pořešíme.
Srpen 4, 20169 r Já to tam právě nevidím. PTiCA to v to svém "video-návodě" taky má, ale já jako normální uživatel na to asi nemám práva. Tu fotku jsem viděl u tebe, tak jsem si chtěl zkusit dát tam podobnou ;-)
Srpen 4, 20169 r Aha, tak to je na PTiCU, mám ale takový dojem, že už jsem tu fotku u někoho viděl a nebyl to moderátor.
Srpen 5, 20169 r Asi lepší oddíl Zkoušel jsem IE a Chrome, ale výsledek stejný - viz. screenshot o kousek výš. Tlačítko na přidání tam nemám
Srpen 5, 20169 r Ještě mě napadá... Ty jseš člen Škoda klubu, já ne... A pak máš taky vytvořené album - tak jestli to není podmínka?
Srpen 5, 20169 r Autor Nastaveno. Vsichni si mohou nastavit profilovou fotofrafii. Maximalni velikost obrazku je 600kb
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.