Brindik Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Zdravím všechny, co ví o autech víc než já :-) Včera mi začalo auto při odemčení zlobit, páté dveře zůstanou zamčené. Odemknu je až po zmáčknutí tlačítka pro kufr. Napadají mě dvě možnosti, jedna je že si s klíčkama hrála dcera a dokázala z nimi nějaké kouzlo, které dospělí neodhalí. Druhá je, že mi včera v servisu měnili jedno světlo nad SPZ, včetně té "lucerny" a prý tam byly uhnilé nějaké kabely, tak tam něco letovali. Jdou ty kabely od světel kolem něčeho co souvisí se zamykáním a mám to jít řešit tam? Předem všem děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Uhnilé kabely? Opravdu máš FIII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfranc Vloženo 11. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 A není to jen změnou nastavení? V menu se dá nastavit odemknutí jednotlivých dveří/dveří na straně/všech dveří a jen při odemknutí všech dveří se odemyká i kufr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.