Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mohl by někdo poradit jaké LPG zařízení zvolit? Každej nabízí jen to co montuje a těžko tedy něco vybrat. Chtěl bych, aby to fungovalo bez problému a v případě problému byl dobrý servis. Nejvíce se asi doporučují zařízení Elpigas, STAG nebo MAGIC 4. Co by bylo nejlepší? Nebo ještě úplně něco jiného? Šetřit na pořízení úplně nechci, ale 40 tis za to dávat také ne :-) Jo mám Octavia I motor 1.6 74 kW

Ja osobne mam sytem elpigas obd se vstrikovacem iplus a spokojenost najeto cca 90000 km u stagu bides delat cca kazdych 20000 repas vstriku pokud ti tam daji valtek to se dava stardantne i k tomu elpigazu a magic nevim

Odesláno z mého ZP953 pomocí Tapatalk

• Autor

Takže chtít vstřikovače iplus? A ty do STAGa nejdou dát? U toho STAGu mi přijde, že je široká sít servisů co to montuje. Elpigas není asi tak rozšířený :-(

Já ti mohu nabídnout trochu jinou kvalitu, ale za dražší peníze...BRC,  Zavoli,  jsou to italská zařízení, žádné repase vstřiků(jsou stabilní po celou  životnost vozu) , žádné problémy co se tu pořád dokola řeší na fóru, disponují automatickým dolaďováním map podle stylu jízdy kteréhokoliv řidiče, žádné pevně nastavené křivky jako u polských zařízení, tudíž žádné problémy se studenými starty a další necnosti co ty systémy mají...

před 11 hodinami, lukas111 napsal:

... bides delat cca kazdych 20000 repas vstriku pokud ti tam daji valtek to se dava stardantne i k tomu elpigazu a magic nevim

kecy v kleci, mám Valteky na Fábii, aktuálně najeto 330t km, z toho 325t km na LPG, a repas proběhl zatím jen 2x. Ano Valteky jsou náchylnější na znečištění, to ano (ovšem vyčištění je mucha), ale repas je za hubičku ... ono každé má své pro a proti. Takže než bych vyloženě lpěl na systému, raději bych lpěl na tom, kdo to bude montovat. Tedy najít si dobré recenze na firmu v tvém okolí, neboť i low cost systém, když to umí machr dobře naladit, pošlape ke spokojenosti.

Ok montoval jsem lpg 4 roky a vim co vydrzi valtek zalezi teda na tom jak je lista posazena repas u nas stal 1200+300 serizeni smesi. To ja tedy osobne bych dal iplus za 2500 a vim ze me vydrzi 100000 a vic ale muj nazor i z praxe

Odesláno z mého ZP953 pomocí Tapatalk

Já bych osobně do minimálně 16 let starého auta nedával žádné top zařízení. 

presne tak, do stare rachotiny davat TOP lpg, proc? Kdovi, kolik to ma najete atd.. presne, jak pise malta.. i se stagem za 20tisic, mozna uz dneska mene, kdyz je dobre udelana a vyladena zastavba, se da jezdit v pohode.. ono zase tak hororove pribehy, jak popisuje Lukas 111, to nejsou, nemysli si, ze budes co 20000km repasovat vstriky.. ja mam na LPG najeto aktualne 100 000km za 4 roky, system tartarini a mam repas za sebou 1x a to z duvodu nafouklych gumicek ze siry v LPG. repas stal 800 korun za 4 vstriky.. tatik ma Lovato, na LPG najeto 110 000km, vse puvodni, jezdi jen na filtry.. 

• Autor
V ‎9‎.‎8‎.‎2016 at 11:44, karel.lpg napsal:

Já ti mohu nabídnout trochu jinou kvalitu, ale za dražší peníze...BRC,  Zavoli,  jsou to italská zařízení, žádné repase vstřiků(jsou stabilní po celou  životnost vozu) , žádné problémy co se tu pořád dokola řeší na fóru, disponují automatickým dolaďováním map podle stylu jízdy kteréhokoliv řidiče, žádné pevně nastavené křivky jako u polských zařízení, tudíž žádné problémy se studenými starty a další necnosti co ty systémy mají...

Můžete mi tedy udělat nabídku? (email: vencamach@seznam.cz )

Na Vašem webu jsem našel tuto nabídku

AKCE montáží SRPEM 2016

Montáž kvalitního LPG do vašeho vozu:

STAG, Europegas pouze 19 000,-

ZAVOLI, Landi Renzo za 22 000,-

Jaký je rozdíl mezi STAG a Europegas?

BRC zde není vůbec uvedeno. Co tedy prosím doporučujete?  

A půjde kdyžtak zvolené zařízení namontovat bez větších nákladů (náklady na "papírování") do jiného auta, samozřejmě ideálně zase Octavia ale jen trochu mladší :-)

• Autor
V ‎9‎.‎8‎.‎2016 at 21:10, Malta napsal:

kecy v kleci, mám Valteky na Fábii, aktuálně najeto 330t km, z toho 325t km na LPG, a repas proběhl zatím jen 2x. Ano Valteky jsou náchylnější na znečištění, to ano (ovšem vyčištění je mucha), ale repas je za hubičku ... ono každé má své pro a proti. Takže než bych vyloženě lpěl na systému, raději bych lpěl na tom, kdo to bude montovat. Tedy najít si dobré recenze na firmu v tvém okolí, neboť i low cost systém, když to umí machr dobře naladit, pošlape ke spokojenosti.

Když to je bohužel také velký problém něco takového najít :-( To se nikde neuvádí. Nemáte nějaké tipy?

• Autor
V ‎10‎.‎8‎.‎2016 at 7:44, JirkaBrno napsal:

presne tak, do stare rachotiny davat TOP lpg, proc? Kdovi, kolik to ma najete atd.. presne, jak pise malta.. i se stagem za 20tisic, mozna uz dneska mene, kdyz je dobre udelana a vyladena zastavba, se da jezdit v pohode.. ono zase tak hororove pribehy, jak popisuje Lukas 111, to nejsou, nemysli si, ze budes co 20000km repasovat vstriky.. ja mam na LPG najeto aktualne 100 000km za 4 roky, system tartarini a mam repas za sebou 1x a to z duvodu nafouklych gumicek ze siry v LPG. repas stal 800 korun za 4 vstriky.. tatik ma Lovato, na LPG najeto 110 000km, vse puvodni, jezdi jen na filtry.. 

Jj souhlasím co píšete, žádnou TOP věc nepotřebuji, ale chci jezdit v klidu bez starostí. Teď tu padlo Lovato a Tartarini, další dvě značky, takže už opravdu nevím co vybrat :-(

před 5 minutami, Venca36 napsal:

Když to je bohužel také velký problém něco takového najít :-( To se nikde neuvádí. Nemáte nějaké tipy?

bohužel ne, to je potřeba pátrat po uživatelích LPG, ptát se kde to nechali dělat, spokojenost, ptát se po známých co mají známé s LPG apod.

před 10 minutami, Venca36 napsal:

Můžete mi tedy udělat nabídku? (email: vencamach@seznam.cz )

Na Vašem webu jsem našel tuto nabídku

AKCE montáží SRPEM 2016

Montáž kvalitního LPG do vašeho vozu:

STAG, Europegas pouze 19 000,-

ZAVOLI, Landi Renzo za 22 000,-

Jaký je rozdíl mezi STAG a Europegas?

BRC zde není vůbec uvedeno. Co tedy prosím doporučujete?  

A půjde kdyžtak zvolené zařízení namontovat bez větších nákladů (náklady na "papírování") do jiného auta, samozřejmě ideálně zase Octavia ale jen trochu mladší :-)

BRC tu uvedeno není, není v akci, to je na stránkách v ceníku....rozdíl mezi STAG a Europegas-vesměs žádný, obojí polské,vstřikovače Valtec,prostě klasika....

do jaké Octavie,víš kolik jich je? Cenu tu vidíš, pokud zvolit z těch lacinějších,ale kvalitních, tak min. Zavoli, je to dceřinná společnost BRC, mají kromě vstřiků a reduktoru stejné komponenty, vstřikovače jsou taky super, s polskými nesrovnatelně lepší...

Papírově se to dá zvládnout, ale vždy to musí zařizovat firma nebo taková, která má stejné oprávnění jako ta, co to montovala....

Upraveno od karel.lpg

Venco, byt tebou, hodim to ke Karlovi.LPG a necham si tam hodit bud Zavoli, nebo Landi Renzo.. nema cenu nic vymyslet, za ty penize je to super...  Tot muj nazor. U Karla budes mit jistotu kvalitni montaze a servisu.. A to nepochlebuju, podle dostupnych zdroju jsou s Karlovou praci lidi spokojeni a to i zdejsi uzivatele. Takze bych nevahal..

Akorat nevim, jestli te Karel veme srpem, nebo ma na mysli srpen.. ;)

Upraveno od JirkaBrno

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.