Lancelot Vloženo Pátek v 14:18 Sdílet Vloženo Pátek v 14:18 Bude to souběh více faktorů. Mě to třeba po období kdy to vibrovalo kolem mezi 120-160 hrozně přešlo do stavu, kdy je tam jen občas drobný náznak, ale nejsem schopný najít na základě čeho. Nápravnici jsem neměnil, ani silentbloky, polosy nebo čepy řízení. To je vše původní, dělaly se jen kolem 200 tis. km všechny tlumiče a horní uložení. Na aktuálních zimních je to tak skoro úplně v klidu, jsem zvědav, jak to bude na nových letních. Kdy se po 2 letech vrátím k 17". Už to navíc beru jako staré auto s 230 tis.km, takže mě to tak neštve jako před 10 rokama a 150 tis. km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo Pátek v 16:35 Sdílet Vloženo Pátek v 16:35 ja som to riešil s tym ze nejde urobit geo - zhnite tycky, silenbloky na vymenu a tak je blbost to neprerobit do hliniku ked tie diely su za par korun , tu napravnicu s konzolami kupis za 2000kc bezne a das tam dve nove ramena a vozis sa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo před 5 hodinami Sdílet Vloženo před 5 hodinami A v akom stave je napravnica z plechu po 13 rokoch? Sak to musi byt totalne zhnite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.