Lancelot Vloženo 14. Března Sdílet Vloženo 14. Března Bude to souběh více faktorů. Mě to třeba po období kdy to vibrovalo kolem mezi 120-160 hrozně přešlo do stavu, kdy je tam jen občas drobný náznak, ale nejsem schopný najít na základě čeho. Nápravnici jsem neměnil, ani silentbloky, polosy nebo čepy řízení. To je vše původní, dělaly se jen kolem 200 tis. km všechny tlumiče a horní uložení. Na aktuálních zimních je to tak skoro úplně v klidu, jsem zvědav, jak to bude na nových letních. Kdy se po 2 letech vrátím k 17". Už to navíc beru jako staré auto s 230 tis.km, takže mě to tak neštve jako před 10 rokama a 150 tis. km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 14. Března Sdílet Vloženo 14. Března ja som to riešil s tym ze nejde urobit geo - zhnite tycky, silenbloky na vymenu a tak je blbost to neprerobit do hliniku ked tie diely su za par korun , tu napravnicu s konzolami kupis za 2000kc bezne a das tam dve nove ramena a vozis sa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 19. Března Sdílet Vloženo 19. Března A v akom stave je napravnica z plechu po 13 rokoch? Sak to musi byt totalne zhnite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 19. Března Sdílet Vloženo 19. Března To těžko. To by tady byla hromada aut s upadlou nápravou a toho jsem si jaksi nevšiml ani u starších ročníků. Nehledě na STK, kde by to taky vyhodili. Nebo mi chceš tvrdit, že jsi na nějakém autě měnil po nějakém počtu km nebo letech nápravnici? Mi geo jde normálně, navíc jak jsem psal, teď na zimacích vibrace nejsou, tak do toho nebudu hrabat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 20. Března Sdílet Vloženo 20. Března No videl som novsie Skodovky s plechom, 2016+ a totalne zhnite, ale zas mali okolo 300 000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 20. Března Sdílet Vloženo 20. Března Nechám schválně nafotit mechanikem příští týden, jak to bude mít zvedlé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 21. Března Sdílet Vloženo 21. Března daval som tu fotku 10r auto 300tis km vymena za alu , nepripadala mi ze by z toho upadlo kolo na tej plechovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemark Vloženo Úterý v 20:54 Sdílet Vloženo Úterý v 20:54 V 14. 3. 2025 na 8:47, suri. napsal: čo sa nedelala? kupis napravnicu s konzolami a ramenami z OII alebo cohokolvek podobneho a nahodis to tam , urobis silenbloky a behas ... rokmi odskusane funkcne riesenie na vibracie okolo 120-140 ale ak ti to trase aj v zabere tak hladaj aj ine veci , vstreky , poloosy , disky atd dik, ale poloosy nove, disky 4 různé pneu, od motoru to není udajně nápravnice, přesně jak ukazuješ na obrázku ...ale nevim, superb 2, 2015 tdi 103kw to snad nepasuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo Středa v 09:05 Sdílet Vloženo Středa v 09:05 vsade to pasuje , je to rovnake , a viac krat to uz nenapisem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo před 21 hodinami Sdílet Vloženo před 21 hodinami Kup z Passatu hlinik napravnicu a ramena a budes spokojny. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo před 21 hodinami Sdílet Vloženo před 21 hodinami napravnicu z passatu tazko , tu tam neda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo před 20 hodinami Sdílet Vloženo před 20 hodinami Jaaaj to S2 takze octavia podvozok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.