jirka toledo Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 Dobré téma taky přidám svoje předchozí auta jako první byla škoda 100 po rodičích pak přišla škoda 105L která dostala komplet go jak karoserie tak motor favorit vačka 260/260 všecho utočený odlehčený točila k 7000/min 3tí seat cordoba GT TDi 4. seat toledo 1M Tdi 5. škoda octavia combi 2 6. jako druhé auto k octavii octavia 1 sedan 1.6 mpi po prodeji octavie 2 superb 2 a po prodeji sedanu O1 k superbu octavia 2 DSG s kterou se mi jezdí líp jak se supem... jo ja ještě mezi tím vw polo po tátovi a autokrosová Ibiza coupra 2,0 16v Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 21. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2017 @jirka toledo Ta 105ka pěkná, ale proč jsi měl označení STK a emisí vepředu ? :-D Cordobu jsme měli v rodině taky - naši, kupovali v roce 96 novou, taky dobrý auto. Toledo bylo v rodině 10 let /u našich, pak jsem odkoupil/ a bylo to super auto. Na rok 99 perfektní ... cena nového 550tisíc :-D Ad Superb II vs. Octavia II - máme to také SII DSG a OII /facelift/ normálně manuál a teda když sednu ze superba do octávky, tak to teda hned poznám, je vidět že to auto je o třídu jinde, i když je to taky dobrý auto, ale že by se mi s ním jezdilo lépe než se superbem to teda říct nemůžu - nebude to spíš tím DSG ? Mám ho v SII a je to silně návykové :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 (editace) cau centriFUGO superb je dobrej když jezdíme dálky tak na cestování super a komfort je opravdu o třídu výš , sup je takovej ingot , určitě je to tím dsgéčkem prostě se mi líbí , v práci si zařadím až až malá velká řada dotoho půlky...brrr tak sem rád za automatku ty známky byly jen tak z frajeřiny. Editováno: 21. leden 2017, autor: jirka toledo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 21. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2017 @jirka toledo Známky rozumím :-) Jojo DSG je silně návykové a k superbu to tak nějak perfektně patří :-) u octávky si to ani moc představit neumím :-) No co to máš za plečku, když ještě musíš řadit ? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 mercede arocs sypač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 21. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2017 Aha, takže to jsi nejmenší člověk na světě - silničář. Stačí centimetr sněhu a už nejsi vidět :-D Já myslel že jezdíš někde MKD :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 truck nee to bych nedal bejt furt pryč, for dobrej ale realita je jinde mi čumíme auta nastartovaný sníh padá a dispečer ti nepůstí prostě nechápeš logicky si to předsolíš a všechno by se stíhalo lépe... a vyrážíš až když je pozdě je to na dlouhý povídání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 21. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2017 @jirka toledo Samozřejmě že to byl fór, vím že to taky nemáte jednoduchý, je Vás málo, není tolik techniky, každej máte x set kilometrů než to bylo před 30ti lety ... ale to je na dlouhé povídání a jinde :-) tak ať ti to solí a pluží :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 Taky tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 22. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2017 @Albion ale koukam, že bratia Slováci maji horsi vozovy park :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 22. leden 2017 Sdílet Vloženo 22. leden 2017 Ahoj kolego albione Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 22. leden 2017 Sdílet Vloženo 22. leden 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto1978 Vloženo 9. Duben 2018 Sdílet Vloženo 9. Duben 2018 1. fiat uno 1,0 fire 3dv 2. lada 2107 1,7i 3. skoda 1000 mb (medena metaliza bola bratova, v pozadi auto c. 4) 4. fiat bravo hgt (2,0 113kw v5) 5. fiat croma rv 2007 (1,9 110kw jtd) 6. peugeot 307 1,6 16v (manzelkino sucasne auto) 7. skoda superb 3,6 v6 4x4 (191kw) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.