Pawouk Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 http://www.auto.cz/technika-motor-1-4-tdi-z-nove-rodiny-ea288-83938 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LupinusCor Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 Pawouku, to stejný model motoru se dává i do aktuálně vyráběných Rapidů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 Ano - jinak bych to sem nedával. V Rapidu je varianta o výkonu 66 kW. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seehirt Vloženo 5. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 (editace) Další podrobnosti k tomuto motoru lze nalézt v článku: "Der neue Dreizylindermotor des modularen Dieselbaukastens von Volkswagen" - Motortechnische Zeitschrift - MTZ 07-08I2014 Der neue Dreizylindermotor des modularen Dieselbaukastens von Volkswagen.pdf Editováno: 5. Červenec 2017, autor: Seehirt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbabik Vloženo 22. Ledna Sdílet Vloženo 22. Ledna Ahoj, aké sú servisné intervaly pre rozvody, palivový a vzduchový filter? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomaskopecky Vloženo 17. Srpna Sdílet Vloženo 17. Srpna Dobrý den, chtěl bych si pořídit Rapid Spaceback 2018 s motorem 1.4 TDI 66kW. Zajímaly by mě názory na tento motor. Četl jsem, že je poměrně hlučný při nižších rychlostech, vibruje a celkově je nepříjemné auto řídit. Známý mi říkal, že se jedná o vůbec nejhorší motor, který byl kdy vyroben a že není dobré do auta jít. Nicméně dočetl jsem se, že u aut před 10 lety skutečně takové motory byly a lidé si je moc nechválili, to se prý změnilo... jde prý vůbec o nejkultivovanější 3-válec vůbec. Zajímal by mě názor někoho, kdo tento motor má, jezdí s ním několik let. Jak ho hodnotí, jaká je poruchovost apod. Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbabik Vloženo 31. Října Sdílet Vloženo 31. Října Mám ho a som spokojný. Je trochu hlučnejší, ale pekne ťahá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.