jarosu.gr Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 Zdravím, řešil někdo dodělání vystřelovacího klíče? K autu máme jen jeden. S přítelkyní se střídáme hodně o auto. A mít jen tu placku bez dálky je na nic. V servisu mi řekli 5000 a to se mi zdá jako raketa. Je nějaká levnější varianta??? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Nový klíč není úplně levná věc. Každé lepší klíčnictví udělá kopii klíče, komplet cca 2 500 Kč (odhad) - obal + planžeta + elektronika + imobilizér + frézování + kódování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Nový klíč ti v žádném zámečnictví neudělají. Budeš muset do AS i s rapidem, aby klíč synchronizovali s řídící jednotkou či co. Možná je to tak lepší, že nejde klíč udělat na počkání na nádraží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strapatý Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 já si nechával do minulého auta dodělávat vystřelovák a v pohodě jsem v jednom klíčnictví sehnal klíč origo s planžetou+vyfrézování+dokódování a vše fungovalo v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Jaký to byl model škody a rok? Vycházím z vlastní zkušenosti, kdy jsem potřeboval udělat klíč pro bráchu k OII FL a marně. V několika zámečnictvích mě i jemu řekli, že na nové škodovky už to takhle nejde, tak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strapatý Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Bohužel to nebyla Škodovka,ale Seat Leon a r.v.2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 (editace) Opakuji: lepší zámečnictví, které rozumí automobilovým klíčům, bez problému klíč vyrobí a nakóduje k autu. Stačí přijet s autem a původním klíčem. Cena samotného klíče s elektronikou (samozřejmě neoriginál) je cca 1 500 - 2 000 Kč + práce (frézování planžety cca 350 Kč, kódování taky pár stovek bude). Originál bude samozřejmě znatelně dražší, práce autorizovaného servisu samozřejmě taky. S Rapidem nemám zkušenost, nicméně u Superba II nebo Octavie II lze určitě. Editováno: 20. Září 2016, autor: wizaard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarosu.gr Vloženo 21. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2016 Tak jsem se ptal tady v jednom klíčnictví a za dva tisíce se vším všudy. Což by ještě šlo. Dík za rady; -) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 (editace) jestli ještě plati frekvence 433 a 434 tak sehnat stary klic na bazaru,chip do immo a planžetu nechat vybrousit ,nakodovat a jeto Editováno: 21. Září 2016, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 24. Září 2016 Sdílet Vloženo 24. Září 2016 Pak napis co tě to stalo, jelikož jsem to řešil a nikdo mi to nebyl schopen udělat a vždy mi rozjebaly ridici jednotku, přitom všichni no problém, tak jsem nakonec to dál do autorizaci a objednali klíč a potom jsem musel auto nechat na dve hodiny k dispozici. Mam 2014. Tohle nejsou starý koncern před 2010. Cena byla 4500 se vším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 25. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 V 21.9.2016 at 8:48, jarosu.gr napsal: Tak jsem se ptal tady v jednom klíčnictví a za dva tisíce se vším všudy. Což by ještě šlo. Dík za rady; -) Tak jak to dopadlo v tom "klíčnictví" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.