Přejít na obsah

Výmena koberčekov

Cicko

Doporučené příspěvky

Pekný deň všetkým.

Prosbička.

Mam teraz semišové koberce, ktoré sú o podalhu chytene skrutkami s oválnou hlavou, ktorá sa skríži a ako gombík pridŕža koberec o podlahu.

Zakúpil som si na mokré obdobie čisto gumenné, tie však už majú priložené iné skrutky, dokonca s drážkou v hlave pre skutkovač, t.j. nedajú sa využiť terajšie oválne gombíky.

Otázka: Je potrebné len vyskrutkovať terašie a nahodiť nové skrutky? Skúšal som, a len sa točia do nemoty. Držia v nejakom závite, alebo závit skrutky je zahryznutý len v podlahovom koberci?

Ďakujem za rady.

Prečo by to nemohlo byť rovnaké a len vymeniť kus za kus? Nepochopím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj, drží v koberci, měl by se do něj vyříznout malý křážek, tuším 5x5 mm se středem v ose šroubku a pak se tam jednoduše našroubuje. Nedrží to jako klasický šroub - matka, ale mám to 2 roky a koberce, i gumové i látkové v létě, drží perfektně. Když něuděláš ten křížek moc velký, nevypadnou ani se nevytočí.

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Já dělal jen malou díru šídlem. Jde tam ten šroub hůř, ale zas líp drží.

Jinak mne docela štve, že nejsou ve Škodovce schopni zachovat stejnou rozteč a způsob uchycení u různých koberců z nabídky orig příslušenství. Těch co mají jiné koberce v létě a jiné (obvykle) gumové v zimě je jistě víc.

Odkaz ke komentáři

Já dělal jen malou díru šídlem. Jde tam ten šroub hůř, ale zas líp drží.

Jinak mne docela štve, že nejsou ve Škodovce schopni zachovat stejnou rozteč a způsob uchycení u různých koberců z nabídky orig příslušenství. Těch co mají jiné koberce v létě a jiné (obvykle) gumové v zimě je jistě víc.

Tak to mám asi štěstí, mám gumové a látkové a oboje mají stejnou rozteč :t

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...