ferokulda Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Zdravim, máte někdo na Citigu (popř. up!u) nalepený originální boční ochranné lišty na dveřích? Zajímá mě jak s nimi auto vypadá (mám bílého up!a). Přemýšlím, že si je nechám nalepit, z parkoviště už mám od někoho na zadních dveřích malou promáčklinku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 A tohle by pro názornost nestačilo? http://forum.skodahome.cz/topic/126913-polepy-materiál-a-jak-nalepit/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Odření lišty ale nezabrání, protože každé auto má po otevření dveří nejdelší bod na jiném místě - většinou o dost výše něž jsou ty boční lišty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.