Speedluk Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Je to možná maličkost, ale málem mne dohnala až k výměně vozu.Rok s Rapidem pohoda, pak mne při delších trasách nevyhovovala každá poloha za volantem a po 400km mne už pěkně bolela noha.Pořád jsem hledal čím to je a přišel jsem na to.Bylo to sportovními botami s Decathlonu.Mám je rád, jejich tenisky jsou bezva a používám je často, ale POZOR!! většina z nich mám u paty trochu vystouplou o prodlouženou podrážku a ta způsobovala, že noha byla nepřirozeně asi o1-2cm výš než normál a to způsobovalo téměř nevydržitelnou polohu za volantem na dlouhých trasách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 já mám něco podobnýho, moje velikost nohy a to, že 99% mých bot jsou adidasky, který mi padnou nejlépe způsobuje to, že tak jak jsem zvyklej mít nohu na plynu, tak pata přesně dolehne do drážky v gumovém koberci často když sundavám nohu z plynu, tak se mi tam šprajcne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 Mám to stejné, ale že by za to mohli boty mne nenapadlo... spíš si myslím že nějak blbě sedím, ale ještě jsem nepřišel na to kde je chyba Občas ok, a někdy nevydržím za volantem ani 2h. Beru to pozitivně, alespoň mne to donutí zastavit a dát pauzu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedluk Vloženo 3. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 před 10 hodinami, Effective napsal: Mám to stejné, ale že by za to mohli boty mne nenapadlo... spíš si myslím že nějak blbě sedím, ale ještě jsem nepřišel na to kde je chyba Občas ok, a někdy nevydržím za volantem ani 2h. Beru to pozitivně, alespoň mne to donutí zastavit a dát pauzu. Ono se taky v Rapidu sedí poměrně nízko.Dobře se mi sedělo ve Fabií I.Máme ji taky, tak jsem si do ní sedl a sedačka je citelně výš.Nastavil jsem si tam svou polohu, vzal metr a přenesl do Rapida, tak jak to šlo a ta poloha je pro mne v Rapidu nejlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.