hazzlit Vloženo 30. Září 2016 Vloženo 30. Září 2016 Zdravím! Mohl by mi některý z místních zkušených lidí poradit, zda tyto škrábance půjdou rozleštit? Plech není nijak deformovaný. Kolik by si za to v lakovně mohli říct? Díky moc! Citovat
Ovce Vloženo 30. Září 2016 Vloženo 30. Září 2016 Vypadá to, že to je hlubší. Přeleštit to samo jde, ale podle mě to bude částečně stále vidět ikdyž ne tolik. V lakovně podle mě za to budou chtít tak aspoň 2000,- pokud nebudou stříkat celý ale udělaj to do roztřiku. Citovat
Wittmann Vloženo 30. Září 2016 Vloženo 30. Září 2016 zdá se, že to je hluboké, takže rozleštit to nepůjde. Lokální přelakování jen postiženého místa od pětikila do dvou tisíc. To je roh nárazníku? Citovat
_Denis_ Vloženo 30. Září 2016 Vloženo 30. Září 2016 Fotka je rozmazaná, těžko tak soudit. Je to zjevně nárazník, takže na něm být plech opravdu poškozený nemůže Pokud při přejezdu prstem cítíš hrbol jen jemně, nebo vůbec, rozleštit to půjde. Pokud je to hlubší ve smyslu drážky tak, že se ti tam vleze i nehet, to nerozleštíš.. Citovat
hazzlit Vloženo 30. Září 2016 Autor Vloženo 30. Září 2016 Ano, jedná se o zadní nárazník. Takže říkate, že do 2000 bych se mohl vejít...díky moc za informace pánové! Citovat
foxdivemaster Vloženo 30. Září 2016 Vloženo 30. Září 2016 prelestit urcite nepujde cely naraznik 2500 pulka 1500 ceny bez dph Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.