Publikováno Říjen 6, 20168 r Ahoj, čím dál častěji se setkávám s tím, že když parkuji, tak následné vyřazení R jde velmi podotýkám velmi ztuha.. máte s tím někdo zkušenosti? Je to vlastnost převodovky (?) nebo mám pátrat po závadě ? Nejčastěji se to projevuje při větší zátěži , jelikož parkuji v mírném kopci a často vytáčím kola skoro do max. rejdu... dík za zkušenosti a názory
Říjen 7, 20168 r Autor V manuálu , jako nejčastěji to děla v kopci , ale par krát se stane, ze i při couvání na rovince třeba jen u lehce vytočených kol
Únor 6, 20178 r Mám stejný problém. Pokud auto nestojí úplně rovně, je problém vyřadit zpátečku. Také zařadit jedničku i zpátečku jde špatně. Zpátečka jde přes zuby. Motor 1.6 TDI + 5Q.
Březen 9, 20178 r jak máš dlouho auto ? 5+ let ? Mě u pětikvaltu šlo R/1/2 za studena přes zuby po ohřátí z tuha ale lépe, po výměně oleje vše vyřešeno, převodovka řadí jak za mlada. Doživotní náplň je na životnost auta, to jest na 5 let, nejde ani tak o km, olej v převodovce natahuje vlhkost a převodovka začne korodovat a jejích chod zhrubne.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.