Dolky Vloženo 2. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2011 Ahoj mam takovy problem dodelal jsem si el.okna do predu a nesviti mi podsviceni cudliku u spolujezdce pritom kabelaz tam byla normalne zapojena je mozny ze je nejak vysvicena ta dioda?mam zkusit koupit novej spinac?Dekuju za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2011 LEDku musíš napájet ve správné polaritě - zkus, jestli jsi nepřehodil kablíky a nekrmíš ji opačně. Pokud nebude svítit ani při kabelech zapojených opačně, je tam buď přerušený spoj, nebo je ta LED špatná - což jsi mohl ale zavinit i sám tím obráceným připojením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scarecrow Vloženo 2. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2011 Když už se tady bavíme o těch LED diodách. Nevíte někdo, kde by se dala sehnat LEDKA do zadního tlačítka stahování oken ,která by svítila úplně stejným odstínem zelené? Jedna mi tam odešla na mojí O1 ,tak jsem tam dal jinou ,ale má trochu jiný odstín zelené než byla původní. Za případné odpovědi děkuji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 Se obavam, ze sehnani stejneho odstinu bude asi dost komplikovane. Vyresil bych to navstevou vrakoviste a koupil jiny spinac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 Spíš bych to zkusil udělat následovně: přední LEDka v ovládači oken je zezadu vidět blbě, zadní zepředu není vidět vůbec - teď mluvím o těch v předních a zadních dveřích. Takže se vůbec nic nestane, když budou v předních dveřích mít LEDky jiný odstín, než v zadních dveřích. Trochu víc už by mohl vadit odlišný odstín mezi pravými a levými dveřmi - je jedno jestli vzadu nebo vpředu. A protože u řidiče jsou soustředěné všecky 4 ovladače (pokud je auto celé v elektrice), měly by samozřejmě být všecky LEDky v tomto místě shodné. Celé bych to řešil tak, že bych buď povyměňoval všecky, nebo bych aspoň poskládal kusy z celého auta plus ty nové tak, aby se "to nehádalo"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolky Vloženo 5. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2011 No jja okna dodelaval a mam je jen v predu a je fakt ze kdyz jsem si ty plechy privez tak u spolujezdce byli prave spajeny dva kabely respektive hnedej a zelenej kterej ma bejt na to podsviceni znamena to ze to je poskozeny?A ze teda musim koupit novej spinac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 5. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2011 Když už se tady bavíme o těch LED diodách. Nevíte někdo, kde by se dala sehnat LEDKA do zadního tlačítka stahování oken ,která by svítila úplně stejným odstínem zelené? Jedna mi tam odešla na mojí O1 ,tak jsem tam dal jinou ,ale má trochu jiný odstín zelené než byla původní. Za případné odpovědi děkuji :-) Zkus se poptat u někoho, kdo si předělával podsvícení, možná seženeš originál SMD ledku. Jinak nahradit ten správný odstím zelené je problém, obyčejé LED jsou buď moc tmavé, nebo moc světlé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 5. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2011 Zkus se poptat u někoho, kdo si předělával podsvícení, možná seženeš originál SMD ledku. Jinak nahradit ten správný odstím zelené je problém, obyčejé LED jsou buď moc tmavé, nebo moc světlé. nebo když bude moc světlá tak lehce něčím přebarvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mode Vloženo 8. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2016 Prestalo mi svietit podsvietenie ovládača el. natáčania zrkadielok a el. ovládania okien na madle dverí - v podstate iba ľavé šoférove dvere. Rozobral som to chýba - napatie na pine kde je toto podsvietenie napájané . Funkcie dverí a zrkadielok fungujú. (inak absloutne nesedí farebné značenie vodičov podľa DP z 2003, ja mám MR2007/FI.) Ostatné podsvietenia po zapnutí svetiel je OK. Stretol sa s tým niekto? V ď a k a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mode Vloženo 11. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 (editace) Tak problém vyriešený asi netreba komentár : Editováno: 11. Říjen 2016, autor: mode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 11. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 Jo jo to je bolest našich miláčků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.