Přejít na obsah

podsvietenie ovladacov

Dolky

Doporučené příspěvky

Když už se tady bavíme o těch LED diodách. Nevíte někdo, kde by se dala sehnat LEDKA do zadního tlačítka stahování oken ,která by svítila úplně stejným odstínem zelené? Jedna mi tam odešla na mojí O1 ,tak jsem tam dal jinou ,ale má trochu jiný odstín zelené než byla původní. Za případné odpovědi děkuji :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spíš bych to zkusil udělat následovně: přední LEDka v ovládači oken je zezadu vidět blbě, zadní zepředu není vidět vůbec - teď mluvím o těch v předních a zadních dveřích. Takže se vůbec nic nestane, když budou v předních dveřích mít LEDky jiný odstín, než v zadních dveřích. Trochu víc už by mohl vadit odlišný odstín mezi pravými a levými dveřmi - je jedno jestli vzadu nebo vpředu. A protože u řidiče jsou soustředěné všecky 4 ovladače (pokud je auto celé v elektrice), měly by samozřejmě být všecky LEDky v tomto místě shodné. Celé bych to řešil tak, že bych buď povyměňoval všecky, nebo bych aspoň poskládal kusy z celého auta plus ty nové tak, aby se "to nehádalo"...

Odkaz ke komentáři

No jja okna dodelaval a mam je jen v predu a je fakt ze kdyz jsem si ty plechy privez tak u spolujezdce byli prave spajeny dva kabely respektive hnedej a zelenej kterej ma bejt na to podsviceni znamena to ze to je poskozeny?A ze teda musim koupit novej spinac?

Odkaz ke komentáři

Když už se tady bavíme o těch LED diodách. Nevíte někdo, kde by se dala sehnat LEDKA do zadního tlačítka stahování oken ,která by svítila úplně stejným odstínem zelené? Jedna mi tam odešla na mojí O1 ,tak jsem tam dal jinou ,ale má trochu jiný odstín zelené než byla původní. Za případné odpovědi děkuji :-)

Zkus se poptat u někoho, kdo si předělával podsvícení, možná seženeš originál SMD ledku. Jinak nahradit ten správný odstím zelené je problém, obyčejé LED jsou buď moc tmavé, nebo moc světlé.

Odkaz ke komentáři

• o 5 let později...

Prestalo mi svietit podsvietenie ovládača el. natáčania zrkadielok a el. ovládania okien na madle dverí - v podstate iba ľavé šoférove dvere.

Rozobral som to chýba - napatie na pine kde je toto podsvietenie napájané . Funkcie dverí a zrkadielok fungujú. (inak absloutne nesedí farebné značenie vodičov podľa DP z 2003, ja mám MR2007/FI.) Ostatné podsvietenia  po zapnutí svetiel je OK. Stretol sa s tým niekto?

V ď a k a

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...