Petta Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Možná je to stará zpráva, ale mluvil jsem s kompetentní osobou v Milotecu a zadní bodová světla zatím nebudou. Měli je připravené, dali je ke schválení, ale museli změnit design a ten se Milotecu nelíbí a tak to vypadá na slepou uličku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 co se dá dělat... stejně na kombika by nebyly a tak nejhezčí světla jsou stále tato: http://shop.tau-racing.com/product_info.php?products_id=229 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bowie77 Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 co se dá dělat...stejně na kombika by nebyly a tak nejhezčí světla jsou stále tato: http://shop.tau-racing.com/product_info.php?products_id=229 souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 co se dá dělat...stejně na kombika by nebyly a tak nejhezčí světla jsou stále tato: http://shop.tau-racing.com/product_info.php?products_id=229 I já souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 Nechapu, proc vymeslej porad takovy hovadsky designy. Vezmu origo po faceliftu, vyskladam to z LED a ja jim budu libat ruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svanco Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 Nechapu, proc vymeslej porad takovy hovadsky designy.Vezmu origo po faceliftu, vyskladam to z LED a ja jim budu libat ruce. přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevely Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Já pro změnu nesouhlasím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perry001 Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Jo s těma ledkama supr nápad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Nechapu, proc vymeslej porad takovy hovadsky designy.Vezmu origo po faceliftu, vyskladam to z LED a ja jim budu libat ruce. Nebo přinejhorším tam dát toto http://www.autodoplnky.cz/index1.php?typ=DMA&showid=5760 Problém je v tom, že to asi nebude schválené, stojí to dost peněz ale ta svítívost by nemusela být špatná. Podle mě mají LED světla menší spotřebu, vyšší životnost a rychleji se rozsvítí, tudíž řidič jedoucí za takovým autem při brzdění stačí dřív zareagovat. Zkusil bych časem na zkoušku koupit aspoň do parkovaček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Tohle je dobry akorat tak do tech parkovacek - do zadnich svetel na kteroukoliv pozici jsem to zkousel, svitivost je katastrofalni, naprosto nepouzitelna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Tohle je dobry akorat tak do tech parkovacek - do zadnich svetel na kteroukoliv pozici jsem to zkousel, svitivost je katastrofalni, naprosto nepouzitelna. Anebo zkusit toto: Z lamp vyndat žárovky, otvory zatmelit, nechat znova vychromovat a potom postupně vyvrtávat malé otvory pro LED. Pak koupit nějaký LEDky se širokým rozptylem a velkou svítívostí, pozapojovat to... a je to. Urob si sám. Akorát ti za chvilku naskáče 12 bodů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Ono by se to nechalo udelat s pomoci SuperFlux diodovych poli, ale to se nedoplatis a porad to nebude homologovany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Nebo by šel ještě vykuchat celej vnitřek světel a dát tam svíčky:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 A nekoho, kdo by vzdycky škrtal a foukal... Toho, kdo by zvladl blinkr bych chtel videt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Tohle je dobry akorat tak do tech parkovacek - do zadnich svetel na kteroukoliv pozici jsem to zkousel, svitivost je katastrofalni, naprosto nepouzitelna. Souhlas,taky jsem je tam nacpal a ještě rychleji vyndal.Použití oranžové do blinkru snad ještě víc než katastrofální.Vlastně jsem to nějaký čas nechal v couvačkách,ale tam zase postupně začaly umírat diody tak šly taky pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Kurnik, nejak takhle bych si to predstavoval... Holt jezdime "blbou" znacku. Seriovy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 ... castecne LED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 A nekoho, kdo by vzdycky škrtal a foukal... Toho, kdo by zvladl blinkr bych chtel videt... ja v aute nemam tripling, tak by me ten trpaslik ani neproklinal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 (editace) Bobiku, Bobiku, mas MaxiDOT z Roomstera a nemas trippling??? No to je snad vtip! Editováno: 26. Říjen 2006, autor: Maverick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 ... castecne LED no jo, zřejmě slušnej oddíl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 @Maverick: no nemám, nechci tuto skvělou funkci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 @Maverick: no nemám, nechci tuto skvělou funkci taky bych ji nechtěl ani zamák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Bobik & kláca: Kdo jednou zkusil, už nechce jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Mam jen ja pocit, ze jizda za autem se svetly z LED je pomerne neprijemna? Dost me to vadi na oci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Bobik & kláca: Kdo jednou zkusil, už nechce jinak... ty voe to mi připomíná tu starou reklamu : mobilní telefon od společnosti eurotel bych si nikdy nekoupil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.