Dandiouse Vloženo 9. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 Dobrý den, přemýšlel jsem, jak zamezit vniknutí vnějších pachů do kabiny (třeba z polí, nebo z kouřících naftových motorů). Vzpomněl jsem si, že už Fabia 1. generace měla takové tlačítko na středovém panelu, které tomu zamezovalo. Akorát nevím, jestli provádělo přepólování motorku ventilátoru, nebo jestli provádělo překlenutí nějaké kapky. O co mi jde? Jde mi o to, jestli by byla vůbec možná zástavba takového systému do feldy? Jestli je vůbec možné použít prvky z topení Fabie 1 k zástavbě do feldy? Najde se zde někdo, kdo by mi dokázal poradit? Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 Tady si stáhni příručku "Fabia - technické informace", tam najdeš nějaké informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 9. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 Silně pochybuji, podívej se jen někde na foto celkového topení a uvidíš jak je u fábie velké. Takovou hloubku palubovky felda nemá. Ventilátor u feldy je venku a u fabie vevnitř .Jinak myslíš asi tlačítko vnitřní recirkulace vzduchu. Tam se zavírá přes servomotorek klapka nasávaného vzduchu a otevře se vnitřní okruh. O nějaké záměně topení bych vůbec neuvažoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KulickaM Vloženo 9. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 To kouzelné tlačítko z Fabie bude nejspíše tlačítko vnitřní cirkulace - tzn do auta se nenasává žádný vzduch z exteriéru a pouze se cirkuluje vzduch, který je v interiéru vozidla. Ale tohle Felicie má, pokud se dobře pamatuji. Zpětný chod ventilátoru by nic neřešil - v autě by vznikl podtlak a stejně by se přisával vzduch z venku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 Vnitřní cirkulaci Felicia nemá. Tato funkce je pouze u Felicií s klimatizací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiouse Vloženo 9. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 Děkuji za odpovědi. Ano, šlo mi o recirkulaci vzduchu v kabině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.